Fazer

EMILS GUSTAVS Suklaalevyraadissa

Emils Gustavs dark chocolate sparkling wine 53%
Tuotteen Emils Gustavs dark chocolate sparkling wine 53% valmistusmaa on Latvia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,42 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Emils Gustavs -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Alkoholia sisältävät, Kaakaopitoisuus 40-64%, Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet.
 

Anita 03.03.2014 (Jäsenprofiili)
Tummaa suklaata ja oikein pieni sökerrys kultaa pohjassa. Siis tämän täytyy olla jotain erinomaisen hyvää. Pureskeltaessa tulee rypäleinen ja viininen maku suuhun, mutta taas imeskeltäessä alkaa tuntua ritinää. Nyt sitten jää hieman parfyymimainen, mutta miellyttävä, jälkimaku. Söisin tätä kyllä yhdeltä istumalta koko levyn ja se on tummalta suklaalta paljon, siksi myös harvinainen 5 tälle tummalle suklaalle.

Elise P 02.03.2014 (Jäsenprofiili)
Oi, mikä ihana tuoksu! Kuin upottaisi kasvonsa kukkamereen tai saisi tuoksutella lasillista Tokajia. Ah, ihanaa! Suloinen maitosuklaa, jossa ylellinen häivähdys kukkaista viiniä. Todella herkullista! Sopii parhaiten yhtenä palana herkuteltavaksi, on sen verran makeaa.

Mikko 28.02.2014 (Jäsenprofiili)
Pistävä, mutta kukkaisa tuoksu. Ensimaussa makeutta ja alkoholin pistävyyttä. Pureskeltaessa jotain rouskuu hampaiden välissä. Maun perusteella suolaa. Ei mitenkään erikoista.

Minna Hi 26.02.2014 (Jäsenprofiili)
Onpa todella jännän tuoksuinen suklaa! En tunnista tuoksua, mutta se on todella hyvä, jotenkin marjainen. Maku toistaa tuoksua, jotenkin kukkainen maku ja suklaa sulaa mukavasti suussa. Jotain pientä jännää rapisevaa on joukossa; siitä en pidä. Muuten tämä on todella hyvä, raikas eikä liian makea. Tähän voisi vaikka koukuttua.

Miriam 22.02.2014 (Jäsenprofiili)
Aluksi suussa maistuu vain tavallinen noin 50 prosenttinen suklaa, mutta jälkimaku on ruusuvesimäinen, hieman laventelinen. On pakko kurkata paperista mitä ihmettä tässä nyt maistellaan ja totta tosiaan tässä sitä makua on, kun tarkemmin maistelee. Ihan laadukas kokonaisuus.

Eeva-Liisa 19.02.2014 (Jäsenprofiili)
Haisee nuuskalle? Kova pala, aika pian alkaa maistua kuohuviini. Yhtäkkiä suussa poksuu, mitä ihmettä?! Miksi? Ei kiva tunne, ja tuntuu turhalta. Yllättää, mutta en pidä.

Mikael 12.02.2014 (Jäsenprofiili)
Tumma ohut tumma suklaalevy, kiinteä rakenteinen, vahvahko tumman kaakaon makun. Viinin maku yllättävän miedosti esintyy silloin tällöin makunautinnon edetessä, myös pitkäkestoisen kaakao/viini pitoisen jälkimaun kestäessä silloin tällöin viinipiikkejä, mutta pääosin vahvako kaakao maku jää mieleen, ihan omiin suosikkeihin ei tuote kuulu.

Virpi 08.12.2013 (Jäsenprofiili)
Suklaa oli tumma, hedelmäinen, toisaalta kiteinen, hiukan hapan ja kitkeräkin.

Jarkko Karhunen 05.12.2013 (Jäsenprofiili)
Tuoksuu hieman alkoholilta, ehkä jopa viiniltä. Suklaalevyn palaset ovat ohuita, eikä suklaassa näytä olevan lisukkeita. Aika jännän maun antaa kyllä tuo makuaine ja ihan hyvällä tavalla. Tuote saattaa jonkun mielestä olla hieman parfyyminenkin, mutta minusta ei. Todella erikoinen maku, jollaiseen en muista koskaan aiemmin törmänneeni.

Sari H 05.12.2013 (Jäsenprofiili)
Sievää koristelua pinnalla, suloinen haju, tummaa suklaata. Ensin pureskelin suklaata ja mukana oli jotain lohkeilevia asioita, sitten annoin sulaa suklaan suussa ja mitkä juhlat siitä tulikaan! Muistojen vanhat poksahtelevien tikkareiden jauhojen taikuus oli siirretty suklaan mukaan, joka maistui todella hyvälle, suloisen hyvää.

Iikka 04.12.2013 (Jäsenprofiili)
Tiukka tuoksu, ehkä vadelmainen. Onkohan levyn pohjassa syötävää kultaa vaiko foliota. No, otetaanpas selvää. Maku on yllättäen pehmeä, makea ja marjainen. Toisaalta maussa saattaa olla päärynää. Hyvää on, ja kultakin rohisee mukavasti hampaissa.

Hanna P 04.12.2013 (Jäsenprofiili)
Kauniskuvioinen tummasuklaalevy, jonka pohjassa jopa sormiin tarttuvaa kultahippua. Tuoksu outo. Maku jotenkin hedelmäisen sokerinen, mutta samalla jotenkin esanssinen. Periaatteessa ihan hyvää, mutta jokin tuotteessa häiritsee.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet