Leader Vegeway

MALMÖ CHOKLADFABRIK Suklaalevyraadissa

Malmö Chokladfabrik dark chocolate & chili 70%
Tuotteen Malmö Chokladfabrik dark chocolate & chili 70% valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,75 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Malmö Chokladfabrik -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 65-74%, Luomu, Patukat.
 

Jenni R 13.06.2018
Tumma, ohuet palat ja mattapinta. Kuiva kaakaon vahva tuoksu. Koostumus rouheinen. Makea jälkimaku, sitruksinen.

Joona 06.06.2018
Onpas mielenkiintoisen kuuloista. Chiliä suklaassa olen muutaman kerran maistanut, mutta en muistaakseni tumman suklaan seassa- no tuleepa sitäkin kokeiltua! Tuoksu on olematon, ensimaku makea. Jälkimaku vaimea. Chili hiipii
vaanien kurkun kimppuun polttelemaan ja häiritsemään kokemusta. Tuotehan on käsittääkseni sama, kun paljas 70%-nen, mutta chilillä. En tiedä silti sopiiko polte suklaaseen. Tuohan se mielenkiintoa, mutta...

Eeva-Liisa 05.06.2018
Kiva raidoitettu pala. Tumman suklaan hyvä tuoksu. Nimen perusteella odotin chilin potkua, mutta sitä ei tuntunut kuuluvan.. kuin vasta jälkimaussa! Yllättävän viipyilevä tulisuus. Ihan hyvin sopii yhteen tumma suklaa ja chili, hyvässä suhteessa ovat molemmat tässä suklaassa.

Jenni V 05.06.2018
Sokkomaistelukääreessä oli jänniä vinosti kulkevia sormipaloja, koristeltuna vinoviivoin. AIka tummalta näyttää. Suklaa tuntuu suussa aika rakeiselta, yllättävänkin pehmeää ja vähän rasvaistakin se on. Aromissa on kaakaoista hedelmäisyyttä, ja heti huomaa vahvan lisätyn chilin. Alkujärkytyksen jälkeen alan pitää chilin mausta, kaakaon hedelmäinen aromi ja suklaan pehmeä rakenne sopii itse asiassa chiliin oikein hyvin. En haluaisi tätä suussa pitkään imeskellä tosin, ehkä chilimäärää olisi hieman voinut keventää? Kolmonen kuitenkin.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet