Leader Vegeway

MALMÖ CHOKLADFABRIK Suklaalevyraadissa

Malmö Chokladfabrik Malmö master blend 70%
Tuotteen Malmö Chokladfabrik Malmö master blend 70% valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,33 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Malmö Chokladfabrik -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 65-74%, Levyt (lisukkeettomat).
 

Jenni R 12.06.2018
Tumma suklaa. Ohiet kiiltävät palat, joissa ohut raidoitus. Jauhomainen ensimaku. Hetken päästä tulee voimakas , tumman paahtomainen kahvin maku. Suklaa murenee suussa.

Jenni V 12.06.2018
Malmön tummaa ohutta taas maistelukääreessä, onpan pirskahtelevaa hedelmää. Vähän hampaissa rohiseva rakenne. Kirpeää se hedelmä ei ole, vaan aromi on tasapainoinen, aika makea mutta samalla tumma. Kuten niin moni Malmön suklaa, tämäkin saa pohtimaan tykkäänkö tästä paljon vai en. Makeus on minulle vähän överiä nelosen arvosanaan, tosin vain hienoisesti, Rakenne myös tuo miinusta sen verran että arvosana on kolme. "Helppoa tummaa" varmaan monelle.

Eeva-Liisa 06.06.2018
Tumma väri. Mukavan erikokoiset palat. Mieto tuoksu. Aika kova koostumus. Ensimaussa kaakaota ja hieman kitkeryyttä. Maku pyöristyy makeammaksi myöhemmin. Kaiken kaikkiaan mukavan makuinen tumma suklaa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet