Leader Vegeway

MALMÖ CHOKLADFABRIK Suklaalevyraadissa

Malmö Chokladfabrik friska hallon ekologisk dark milk 52%
Tuotteen Malmö Chokladfabrik friska hallon ekologisk dark milk 52% valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Malmö Chokladfabrik -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Luomu, Reilun kaupan tuotteet.
 

Jenni V 13.06.2018
Maistelukääreessä on taas Malmön tuttua ohutta kokokuvioista levyä. Nyt suklaan joukossa näkyy selkeästi lisuketta, punaista rouhetta, ja maku on heti tunnistettavaksi marjaksi, vadelmaksi. Oliskohan tämä tummaa maitosuklaata? Melko kiva kombo vatun kanssa. Pehmeä maku, ei liian makea, ja marja on pirteää ja aitoa. Rämmäleet hampaissa jäävät vähän ärsyttämään, mutta muuten tämä on kesäisen kiva. Vahva kolmonen.

Eeva-Liisa 08.06.2018
Kivat erikokoiset palat! Helposti taittuva suklaa. Tuoksussa on mietoa vaniljaa suklaan seassa. Ensimmäisellä puraisulla kirpeä maku, joka muuttuu vadelmaiseksi pikku hiljaa. Suklaassa näkyy punaisia vadelmapilkkuja. Ei niinkään lasten makuun, mutta äidille maistui oikein mainiosti! Hienosti yhdistetty marja ja suklaa välttäen esanssisen maun.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet