Laatusuklaa

MALMÖ CHOKLADFABRIK Suklaalevyraadissa

Malmö Chokladfabrik friska hallon ekologisk dark milk 52%
Tuotteen Malmö Chokladfabrik friska hallon ekologisk dark milk 52% valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,67 ja löytyy top 100 -listan sijalta 97. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Malmö Chokladfabrik -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Luomu, Reilun kaupan tuotteet.
 

Joni 09.10.2018
Näyttää tummalle suklaalle, jossa on jotain pinkkiä, ehkä marjaa. Ei tuoksu oikein millekään. On kova ja jauhoinen. Maistuu vadelmalle, ei juurikaan suklaalle. Jauhoinen fiilis jää suuhun.

Annamari 16.08.2018
Sokkomaistelu: Kivan ohuita paloja tummaa suklaata. Suklaan seoassa on punaisia hippusia. Seassa maun perusteella ihan selvästi vadelmaa. Pehmeä rakenne ja makukin. Raikasta ja aidon vadelmaista. En keksi huonoa sanaa, suklaa minun makuuni.

Jarkko 10.08.2018
Tunkkainen tuoksu, mutta jopas yllätti heti ensimakuna raikas vadelman maku. Nyt kun tarkkaan katsoo, niin kyllä tuolla suklaan seassa punaisia hippuja näkyykin. Itse suklaa maistuu melko kitkerältä ja se kitkeryys pyrkii koko ajan esiin, mutta kirpsakka vadelma antaa paljon suklaan puutteita anteeksi. Jälkimaussa vadelma ei enää ole pelastamassa suklaata
ja kitkerän suklaa todellinen luonne pääsee esiin. Vadelman ansiosta voisin melkein antaa kolmosen... Mutta en ihan.

Kirsi I 09.08.2018
Ohutta levyä, jossa vadelmanpunaisia hippuja. Maitosuklaata. Tuoksu on vaatimaton, mutta raikas vadelma maistuu kyllä. Tämä ei ole liian makeaa, pikemminkin raikasta. Suklaan maku peittyy marjaisuuden alle, mutta se ei haittaa, koska muuten on hyvää. Marjanpalaset rapisevat hampaissa, mutta eivät tartu hampaisiin, mikä on aina positiivinen asia.

Janne J 09.08.2018
Miedon tuoksuinen tummahko suklaa. Pehmeää. Suklaan seassa on kovempia hippusia. Sangen miellyttävä ja aito vadelman maku hivelee makuhermoja. Melko rasvaista, mutta samalla (hippusia lukuunottamatta) sileää koostumukseltaan. Jätti hyvän maun suuhun. Kertakaikkisen nautinnollinen ja koukuttava elämys, suosittelen isosti!

Iikka 09.08.2018
Mukavan pehmeää (sekä maultaan että koostumukseltaan). Sattumana tässä on kivaa kirpakkaa marjaa, joka vie makuvoiton kaakaosta. Tätä huomaa haluavansa lisää! Joku kaakaoinen luonne jää ehkä puuttumaan, mikä rokottaa yhden pisteen maksimista.

Hanna P 09.08.2018
Maitosuklaata mikroskooppisin pinkein sattumin. Pientä rohinaa ja kirpeyttä myös. Pidän tästä vadelmaisuuden ja kirpeyden yhdistelmästä, niin paljon, että pakko antaa täydet pisteet, vaikka jotenkin ronskimpaa otetta olisikin kaivannut täytteen suhteen.

Jenni V 13.06.2018
Maistelukääreessä on taas Malmön tuttua ohutta kokokuvioista levyä. Nyt suklaan joukossa näkyy selkeästi lisuketta, punaista rouhetta, ja maku on heti tunnistettavaksi marjaksi, vadelmaksi. Oliskohan tämä tummaa maitosuklaata? Melko kiva kombo vatun kanssa. Pehmeä maku, ei liian makea, ja marja on pirteää ja aitoa. Rämmäleet hampaissa jäävät vähän ärsyttämään, mutta muuten tämä on kesäisen kiva. Vahva kolmonen.

Eeva-Liisa 08.06.2018
Kivat erikokoiset palat! Helposti taittuva suklaa. Tuoksussa on mietoa vaniljaa suklaan seassa. Ensimmäisellä puraisulla kirpeä maku, joka muuttuu vadelmaiseksi pikku hiljaa. Suklaassa näkyy punaisia vadelmapilkkuja. Ei niinkään lasten makuun, mutta äidille maistui oikein mainiosti! Hienosti yhdistetty marja ja suklaa välttäen esanssisen maun.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani