Laatusuklaa

FERRERO Suklaalevyraadissa

Ferrero kinder maxi king
Tuotteen Ferrero kinder maxi king valmistusmaa on (ei tiedossa). Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Ferrero -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Sekalaiset.
 

Annamari 27.03.2020
Kylmäsäilytettävä suklaapatukka. Tässä on maitosuklaakuori, joka on rikastettu pähkinärouheella. Pähkinä maistuukin tässä selkeästi ja kuori on sopivan ohut, mutta riittävän paksu pitämään patukan koossa. Täyte on valkoista moussemaista maitomassaa ja patukan sydämenä on toffeista kastiketta. Tästä tulee vähän mieleen jäätelö, mutta tämä ei ole yhtä kylmää ja toki suutuntuma on hieman erilainen. Kaikki makujen osaset maistuvat ja maut ovat balanssissa, mikään maku ei liiaksi dominoi. Minun mielestäni varsin maukas tuote ja raikas vaihtoehto täysin suklaiselle patukalle.

Jenni V 27.03.2020
Kinder-brändi on alkanut valloittaa myös kylmäkaappiosastoa, ja sieltä löytyi tällainen 35g vähän ehkä jäätelöpatukkaa muistuttava tuote. Tässä on maitosuklaalla kuorrutettu ohuen ohut kerros vohvelia, ja kaiken päällä on vielä runsaasti hasselpähkinärouhetta. Sisällä on pehmeää maitotäytettä ja siinä vielä karamellisilmäke. En yleensä ole ollut näiden kylmäkaapin rahkapatukoiden ynnä muiden kovin kova fani, mutta tämä meni nyt kategoriassaan ykköseksi. Tuo pehminnyt vohveli sopii kuorrutteeseen ja pähkinärouheeseen ihan loistavasti, ja toisaalta tuo jotenkin hämärästi vaniljakastikemaista mietoutta tuotteeseen. Ehkä vaniljakastike tuli mieleen, koska vohvelin tehtävä on tässä mielestäni nimenomaan poistaa tuotteesta ylimakeus, ja siinä onnistutaan ihan loistavasti. Onneksi maitokreemissä ei ole hapanta makua, se olisi tämän pilannut, eikä kyllä minusta sokeriakaan ollut liikaa edes karamellisilmäkkeessä. Todella hyvää, ainoastaan tuo jääkaapissa säilyttäminen häiritsee. Nelonen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani