Laatusuklaa

VILLARS Suklaalevyraadissa

Villars noir café 50%
Tuotteen Villars noir café 50% valmistusmaa on Sveitsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,17 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Villars -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Elise P 31.01.2011
Onpa kaunis pala, joka on koristeltu kukan muotoisella kohokuviolla. Viehättävä "tumma tuoksu", alapinnasta löytyy jotakin rouhetta. Suklaan seassa maistuu mokkarouhe, kuin niitä Ruotsinlaivalta saatavia kahvipavun muotoisia mokkamakeisia. En pidä kahvista (enkä juo sitä laisinkaan), mutta jälkiruokasuklaana erinomainen ja toimisi varmasti hyvin esim. leivonnassa.

Mikko 31.01.2011
Tuoksu on etovahko, eli halvan tuontisuklaamainen. Hienoa paahteisuutta on kylläkin taustalla. Puraisutuntuma on rapsakka ja suun valtaa välittömästi paahteisen kahvin maku. Palan sisällä on jotain rouhetta, kenties kahvipavun palasia? Pidän kahvista myös suklaissa, mutta valitettavasti tässä suklaassa on myös havaittavissa homeisuutta. Hiukan myös kahvin ja kaakaon kitkeryyttä, mikä on plussaa. Suklaan makeus ei tule heti ilmi, vaan hiukan hitaammin. Makeus jää ikävästi ärsyttäväksi jälkimauksi. Muutoin keskinkertainen suklaa.

Tuula 31.01.2011
Kaunis ulkoasu. Vahva kahvin tuoksu ja ihanan samettisen rapea rakenne. Kahvin maku dominoi suklaata. Tumma suklaa laadukasta.

Minna Hi 30.01.2011
Kaunis kukkakuvio suklaassa, isot palat. Kahvin tuoksu on voimakas. Jotain krokanttia tms. näkyy pohjassa. maku on kahvipapuinen. Makea, vähän liiankin paljon sokeria, maussa myös vaniljaa. Krokantit ovat näköjään makeaa pikakahvia, niistä se kahvin maku tulee. Sulaa mukavasti suuhun. Hyvä rakenne mutta liian makea.

Oskari 30.01.2011
Tuote tuoksuu vahvasti kahvipavuille. Myös maku on harvinaisen selvästi kahvista. Rakenne on hieman rapeaa, ja johtunee lisukkeista. Suklaasta löytyy vielä lievää rasvaisuutta, mutta ei oikeastaan häiritsevässä määrin.

Marika 30.01.2011
Onpa taidokas kuvio suklaan pinnalla ja iso pala. Tumman näköistä ja hedelmäisen tuoksuista. Kun pohjan kääntää esiin, näkee että tässä on jotain karkearakeista lisuketta mukana. Maistuu muuten hyvin pitkälti niille ruotsinlaivojen kahvinpapusuklaille, eli kahvia tässä on taatusti mukana. Erikoisesti keksimäinen koostumus. Jälkimaku on kyllä turhan makea, nyt kun olen oppinut juomaan kahvinikin ilman sokeria.

Janne H 29.01.2011
Tuoksuu voimakkaasti tummalle suklaalle. Pehmeä maku ja nuo täytteet ovat sopivan pieniä, eikä kovia (jos niitä nyt täytyisi yleensä edes olla) Hyvä ns. TV-suklaaksi lauantai-illalle.

Salla M 27.01.2011
Kahvin ihana tuoksu. Silmälle sopiva sievä ulkonäkö. Suuhun sopiva rakenne ja kahvin erinomainen aromi. Viipyvä kaakaon jälkimaku.

Iikka 25.01.2011
Mukavan kahviarominen tuoksu. Näyttäisi olevan kahvipapuja isoina rouheina. Pidän tummista suklaista sekä kahvista... mutta onko tästä tullut liian "raskaan" makuinen..? Syöminen tuntuu työltä, jopa hiki nousee otsalle. Jälkimaku on todella miellyttävä kahvinen, joten kannatti ahkeroida palanen loppuun :)

Jarkko 24.01.2011
Kahvin tuoksu ja maku iskevät heti niitä aistiviin elimiin. Kun en itse enää kahvista nauti, ei tämäkään aromi ole ihan suosikkejani. Tumman suklaan seassa on runsaasti murusia, joista kahvin maku lienee peräisinkin. Huimia pisteitä ei kahvittomalta kahvisuklaalle irtoa, vaikka suurempaa ällötysreaktiotakaan ei onneksi synny.

Kaisa 24.01.2011
Kahvia! Aromi hyökyy vahvana tuoksuna. Pistää ihmettelemään josko tulee ihan oikeista pavuista vai sokeroiduista namuista. Rouhetta on kuin uutispuuroa, sitä ei ole säästetty. Kaakaon maku on varsin vava ja vähän bitteri- minun suuhun maistuu oivalta yhdistelmältä. Numeron viitosesta pudottaa pieni jälkirasvan tuntu kitalaessa.

Hanna P 23.01.2011
Ihanan näköinen ISO ja ohut tummansuklaan palanen, jossa päällä kaunis jonkin kasvin kuva. Tuoksu ei lupaa hyvää…Kahvia! Suussa rohisee mukavasti, vaan kahvin aromista en ole oppinut tykkäämään, joten puolueellisesti on annettava huonoin arvosana. Jos kahvista tykkäis, vois olla hyvääkin ;)
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani