Fazer

XTRA Suklaalevyraadissa

X-tra milk chocolate buttons
Tuotteen X-tra milk chocolate buttons valmistusmaa on Ranska. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 1,83 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Xtra -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Iikka 02.05.2017 (Jäsenprofiili)
Suklaan seassa karkkia? Suklaa itse on mautonta / halvan oloista. Koostumuksessa on rasvaista pehmeyttä ja rapisevaa karkkia, plussaa siitä. Kokonaisuus on varsin makea. Taivun juuri ja juuri kolmoseen.

Jarkko Karhunen 02.05.2017 (Jäsenprofiili)
Värikkäitä sokerinamuja maitosuklaassa. Itse suklaa on aivan surkeaa, tahmeaa ja pahanmakuista liisteriä. Sokerinamutkin taisivat olla täyttä sokeria. Kukahan tällaista syö?

Kirsi I 25.04.2017 (Jäsenprofiili)
Vaaleaa maitosuklaata, rouskuvia sokerikuorrutteisia pikkusuklaakarkkeja toisen palasen sisällä, eli aikalailla epätasaisesti. Parempi oli se pala, jossa oli niitä karkkeja. Toisessa palassa oli vain kuivakkaasti hampaisiin tarttuvaa, makeaa ja hieman tunkkaista suklaata. Tätä menisi levy hyvän kirjan kanssa, mutta vain taustamättönä.

Janne J 25.04.2017 (Jäsenprofiili)
Tusinasuklaan tuoksuista, pehmeää ja (liian) vaaleaa ja täkyksi on sekaan ripoteltu kovempia karamelleja. Ei tee vaikutusta millään muotoa, mutta kyllähän tällä karkilla toki verensokerin saa nostettua hetkellisesti ylös.

Hanna P 25.04.2017 (Jäsenprofiili)
Maitosuklaata ainakin pinkin ja vihreän värisillä rakeilla joukossaan. Tuoksu on vähän tunkkainen. Sattumista tulee ihan kiva rohina ja pientä makeutta vielä, mutta muutoin on kyllä niin mitäänsanomaton ja rasvaisentunkkainen suklaa et pisteet jää kakkoseen.

Annamari 11.02.2017 (Jäsenprofiili)
Halvan näköinen levy ja edullinenhan se olikin. Tuoksu on tunkkaisen maitosuklainen, hieman kuin joulukalenterisuklaat. Seassa on värikkäitä suklaarakeita. Suklaa on makeaa, mutta mautonta, kaakao ei maistu laisinkaan. Sattumia on harvakseltaan. Tätä syö ihan pahimpaan makean nälkään, mutta ei kyllä edes mielellään.

ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Klaani