Leader Vegeway

X-TRA Suklaalevyraadissa

X-tra milk chocolate buttons
Tuotteen X-tra milk chocolate buttons valmistusmaa on Ranska. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 1,86 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki X-tra -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Jenni V 14.08.2017
Makeampaakin makeampaa maitosuklaata runsaalla makealla lisukkeella eli pienillä sokerikuorisilla suklaalinsseillä. Lähtökohta on ettei tämä toimi, ja maistamisen jälkeen sama mielipide. Ainoa hyvä puoli linsseissä on se että peittää suklaan suurimmat makuvirheet. Suklaalevy on ohut, ja linssit ovat siis melkoisen pieniä, kun eivät oikeastaan pinnalle edes erotu. Sisällä niiden värikkyys menee tosin täysin hukkaan, ja värisävyt ovat enemmän likaisia kuin kirkkaita jäädessään suklaan sisään. Kakkosen alapintaan.

Iikka 02.05.2017
Suklaan seassa karkkia? Suklaa itse on mautonta / halvan oloista. Koostumuksessa on rasvaista pehmeyttä ja rapisevaa karkkia, plussaa siitä. Kokonaisuus on varsin makea. Taivun juuri ja juuri kolmoseen.

Jarkko Karhunen 02.05.2017
Värikkäitä sokerinamuja maitosuklaassa. Itse suklaa on aivan surkeaa, tahmeaa ja pahanmakuista liisteriä. Sokerinamutkin taisivat olla täyttä sokeria. Kukahan tällaista syö?

Kirsi I 25.04.2017
Vaaleaa maitosuklaata, rouskuvia sokerikuorrutteisia pikkusuklaakarkkeja toisen palasen sisällä, eli aikalailla epätasaisesti. Parempi oli se pala, jossa oli niitä karkkeja. Toisessa palassa oli vain kuivakkaasti hampaisiin tarttuvaa, makeaa ja hieman tunkkaista suklaata. Tätä menisi levy hyvän kirjan kanssa, mutta vain taustamättönä.

Janne J 25.04.2017
Tusinasuklaan tuoksuista, pehmeää ja (liian) vaaleaa ja täkyksi on sekaan ripoteltu kovempia karamelleja. Ei tee vaikutusta millään muotoa, mutta kyllähän tällä karkilla toki verensokerin saa nostettua hetkellisesti ylös.

Hanna P 25.04.2017
Maitosuklaata ainakin pinkin ja vihreän värisillä rakeilla joukossaan. Tuoksu on vähän tunkkainen. Sattumista tulee ihan kiva rohina ja pientä makeutta vielä, mutta muutoin on kyllä niin mitäänsanomaton ja rasvaisentunkkainen suklaa et pisteet jää kakkoseen.

Annamari 11.02.2017
Halvan näköinen levy ja edullinenhan se olikin. Tuoksu on tunkkaisen maitosuklainen, hieman kuin joulukalenterisuklaat. Seassa on värikkäitä suklaarakeita. Suklaa on makeaa, mutta mautonta, kaakao ei maistu laisinkaan. Sattumia on harvakseltaan. Tätä syö ihan pahimpaan makean nälkään, mutta ei kyllä edes mielellään.

ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet