Matsmart banneri

X-TRA Suklaalevyraadissa

X-tra white chocolate crunch
Tuotteen X-tra white chocolate crunch valmistusmaa on Ranska. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,80 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki X-tra -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Valkosuklaiset.
 

Iikka 12.10.2018
Valkoista. Tuoksuu valkosuklaalle. Maistuu makealle, jälleen vivahteena 80-luvun rautatabletti, se jota ei voinut imeskellä. Tätä voi kuitenkin imeskellä, mutten tiedä paraneeko sillä. En juuri valkosuklaasta välitä, mutta tämä ei kuitenkaan turhan ole vastenmielinen. Tässähän on jotain muroakin. Saa valkosuklaaksi kelpo pisteet, eli 3.

Janne J 14.09.2018
Kivasti hampaissa rouskuvaa valkosuklaata. Vaniljaista, rasvaista, ei liian makeaa. Lisuke jää hieman arvoitukseksi eli se ei ole ainakaan erityisen voimakkaan makuista. Joka tapauksessa kyseessä on perushyvä valkosuklaa, josta on paha löytää mitään erityistä negatiivista sanottavaa. Kävisi vaikkapa jälkiruoaksi. Kolme ja puoli pistettä.

Hanna P 14.09.2018
Valkoista suklaata makealla tuoksulla ja sinapinkeltaisella sattumalla. Jee, rohinaa! Suklaa on hyvin makeaa ja jokseenkin särmätöntä, mutta tää ihana rouskuvuus. Jos valkosuklaan ja keksin yhdistelmä iskee, niin iskee tämäkin!

Jenni V 04.08.2017
Maitosuklaa ei vakuuttanut, olisiko maissihiutaleilla (10%) varustettu valkosuklaa parempaa? Jo ensimaistolla maku on hyvin tunkkainen, ja tämä vaan vahvistuu mitä enemmän syö. Ylimakeaa ja erittäin terävän vaniljaisuuden, jopa kirpeän sellaisen, omaavaa. Maissihiutale on kovaa, ja pakottaa pureskelemaan suklaan, mutta tämän suklaan kohdalla ei kyllä liiemmin halunnutkaan jäädä tätä imeskelemällä nautiskelemaan. Juuri ja juuri kakkonen.

Annamari 05.09.2016
Ei tuoksu. Rouskuu hieman ja valkosuklaan seossa on hippusia. Maistuu rasvalle ja halvalle valkosuklaalle (mitä se onkin!). Rouskeet ovat hyviä, mutta maku on onneton. Tylsä tuote. Ei tätä ihan sylkeä tarvi, mutta en silti anna yli yhtä pistettä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet