Leader Vegeway

X-TRA Suklaalevyraadissa

X-tra milk chocolate
Tuotteen X-tra milk chocolate valmistusmaa on Ranska. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,27 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki X-tra -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeettomat).
 

Jenni V 02.08.2017
Tulipahan tätäkin istten ostettua ja kokkeiltua... 100g pieniä harmaita suklaapaloja neliökuvioilla koristeltuna. Jaahas, Cemoiko tämän nyt valmistaa, ei olekaan siis saksalaista? Ilo tästä seikasta on lyhytikäinen, kun pääsen maistelemaan, tää on ihan HIRVITTÄVÄN makeaa, ja rakennekin on vielä inhottavan rohiseva, ja jälkimaussa on reippaasti pistävyyttä. Ei tämä nyt inhottavan makuista ole, mutta yksi pala olisi riittänyt... Kakkosen ihan alarajoille.

Iikka 25.10.2013
Maitosuklaa, varsin rasvaisen ja makean makuista. Koostumus ei oikein osaa valita olomuotoaan: kova, rasvainen vai jauhoinen...? Joku epämiellyttävyys on läsnä. Kyllähän tätä syö, muttei yllä ihan keskitasolle.

Hanna P 17.07.2013
Maitosuklaata raitakaiverruksin. Tuoksu perinteinen. Makukin on kovin perinteisen oloinen, vaan onko joukossa sattumaa? Aivan hyvää, vaikkakin hieman tylsää perusmaitosuklaata.

Anita 12.04.2013
Erittäin rakeisen ja jauhoisen makuinen maitosuklaa. Häviää kyllä vertailussa pähkinä versiolle. Sokerinen jälkimaku. Muutaman palan jälkeen kaipasin maidon sijaan isoa lasillista vettä.

Kirsi I 02.09.2011
Väittävät, että merkkituotteiden hinta on kova koreiden pakkausten vuoksi, ja kauppojen omat halpamerkit ovat samanveroisia kuin kalliimmat alkuperäiset. Joten testaamaan X-tra suklaata, sattumalta samaan aikaan kuin Päivi. Palat ovat pieniä, rakenteeltaan jauhoisen rakeisia, maultaan kammottavampaa kuin halvat suklaamunat pääsiäisenä, vanilliiilla peitetty mauttomuutta kuitenkaan siinä kovin hyvin onnistumatta. Yhtä huonoa kuin x.tra-merkin aikaisemmatkin kokemukseni esim. suodatinpusseista.

Päivi 24.08.2011
Halpis maitosuklaata pieniä palasia. Koostumus on rakeinen. Sulaa kyllä hyvin. Jää sellainen makea kalvo suuhun. Hetkellisesti hyvän suklaan maku, joka katosi sokerisen ja makean maun tieltä. Toisen palasen kanssa maku on rakeinen ja sottainen. Yltiömakea. Jälkimaku pelkästään sokerisen makea. Pari palaa riitti aivan hyvin.

Anu 24.08.2010
Maistuu vähän huoltoasemalle ja paperille sekä vanhalle. Koostumus mureneva ja jauhoinen. Ei ollenkaan nautinto maistaa tätä.

Marika 03.08.2010
Kohtuu tavanomaisen näköisiä maitosuklaan paloja, tosin jollain ristikkokuviolla varustettuna. On myös varsin tavanomaisen makuista (ylimakeaa ja melko rasvaista), joten paljon pisteitä ei heru.

Sanni 30.07.2010
Perus maitosuklaata. Ihan syötävää, mutta vähän tylsän ja imelän makuista.

Miriam 30.07.2010
Raidallista maitosuklaan väristä suklaata. Tuoksu perinteisen mieto. Suklaa aivan tavallista maitosuklaata. Ei mitään erikoisia makuja. Tätä nyt voi mättää kun eihän mauton voi pahaakaan olla, mutta ei hyvääkään. Menettelee siis.

Oskari 28.07.2010
Kohtuullisen jauhoista maitosuklaata. Maku on raikkaan oloinen ja kokonaisuus varsin perus.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet