Laatusuklaa

PIRKKA Suklaalevyraadissa

Pirkka rusina-hasselpähkinämaitosuklaa
Tuotteen Pirkka rusina-hasselpähkinämaitosuklaa valmistusmaa on Belgia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,82 ja löytyy top 100 -listan sijalta 55. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Pirkka -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet.
 

Teresa 12.01.2013
Isoja, kauniita, houkuttelevan näköisiä palasia maitosuklaata sattumilla. Tässä ei tarvitse arvailla mitä sattumat ovat, vaikka suklaata ilman pakettiaankin söisi: hasselpähkinät ja rusinat erottuvat suklaasta selvästi. Suklaa tuoksuu herkulliselle: makealle ja hedelmäiselle. Maku on erinomainen. Pähkinät, rusinat ja suklaa sekoittuvat suussa täydelliseksi makuelämykseksi: on sopivasti rousketta pähkinöistä, pientä hedelmäistä kirpakkuutta rusinoista ja kaiken sitoo mukavasti yhteen makeanpehmeä suklaa. Erinomainen hinta-laatusuhde - ja erinomainen suklaa noin muutenkin.

Iikka 18.08.2011
Paksuja ja pähkinäisiä maitosuklaanpalalasia. Suklaa on miellyttävän pehmeää ja makeaa. Kokonaisten pähkinänpalasten lisäksi seassa on rusinasattumia. (Reilummin kuin pähkinää). Varsin miellyttävä maitosuklaakokonaisuus.

Hanna P 17.08.2011
Ihanan isoja paloja maitosuklaata rusina- ja pähkinäsattumin. Tuoksu ihanan karamellimainen. Kokonaisia pähkinöitä ei hirveästi ole, mut juurikin joka palaan. Rusinaa on enemmänkin. Vaikka rusina ei yleensä suosikkeihini kuulukaan, tähän tuotteeseen se sopii. Ihana rouskuttelusuklaa, jossa maut sopivasti täydentävät toisiaan.

Salla Elina Salo 11.10.2007
Suklaa tuoksuu taateleilta. Maku on melko tunkkainen. Rusinaa on enemmän kuin missään muussa maistamassani rusinaa sisältävässä suklaassa. Rusinat maistuvat liian makeilta ja jopa käyneiltä. Kokonaisia pähkinöitä on sopiva määrä. Vaikka rusinoista pidänkin, tämän suklaan ne pilaavat. Maitosuklaasta on pakko antaa kolme pistettä, sen verran maistuvaa kuitenkin oli.

Janne J 08.02.2007
Belgiassa valmistettu suklaa tuoksuu hyvälle ja sen koostumus on juuri passeli. Hasselpähkinöitä olisin kaivannut suklaan joukkoon enemmänkin, mutta miellyttävän pehmeitä rusinoita on toisaalta pistetty senkin edestä. Aineksia olisi korkeampaankin arvosanaan, elleivät makeat rusinat dominoisi makua liikaa. Ehdottomasti kokeilemisen arvoinen tuote kuitenkin.

Antti H 02.02.2007
Pähkinäsuklaata jonka sekaan on eksynyt kuivattuja hedelmiä? Olisivatko hedelmät jopa rusinoita? Hedelmät tekevät tästä melko makean kokemuksen, suklaa vaikuttaa ihan syötävältä.

Satu 02.02.2007
Maitosuklaata rusinoilla ja kokonaisilla hasselpähkinöillä. Maku ok, jopa herkullinen. Isot palaset yhdistettyinä isoihin rusinoihin ja pähkinöihin tuovat mielenkiintoa rouskutteluun. Kiva syödä - menisi varmaan levyllinen kerralla.

Jarkko 01.02.2007
Rusinoita on runsaasti, eikä pähkinästäkään ole pulaa. Suklaan maku ei meinaa päästä esille, mutta kokonaisuus on hyvä ja maukas. Melko makeaa rusinoiden ansiosta.

Rami 01.02.2007
Kivannäköinen ja -kokoinen pala, rusinaa ja pähkinää kokonaisina. Maku ihan ok, itse suklaa vähän laimeaa. Kiva jälkimaku, tätä voi syödä vähän enemmänkin. Sulaa helposti sormiin.

Minna R 01.02.2007
Ulkonäkö houkuttelee, suklaan sisältä löytyy mukavasti rouskuvat pähkinät, rusinat tosin hieman häiritsee makunautintoa. Suklaa on täyteläistä ja HYVÄÄ, joka sulaa suussa. Tätä pitää saada toinenkin pala! Saisi vitosen, jos ei olisi rusinoita.

Susanna K 01.02.2007
Isokokoinen suklaapala, joka houkuttelee maistamaan. Taivaallisen makuista. maitosuklaata, jonka seassa sopiva määrä rusinoita ja pähkinöitä. Yksinkertaisesti hyvää!
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani