Leader Vegeway Leader Vegeway

PIRKKA Suklaalevyraadissa

Pirkka valkoinen hasselpähkinäsuklaa
Tuotteen Pirkka valkoinen hasselpähkinäsuklaa valmistusmaa on Belgia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,64 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Pirkka -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Valkosuklaiset.
 

Jenni V 16.11.2017
200g mojovia (isoja ja paksuja) valkosuklaapaloja sisältävä belgialainen suklaalevy, jossa kokonaisia hasselpähkinöitä on saanut ahdettua mukaan todella runsaasti, 27%. Vähän on ehkä liiankin jämäkkää tuo palakoko, mutta toisaalta ei nuo kokonaiset pähkinät suklaaseen muuten mahtuisi... Valkosuklaa itsessään on kohduullisen mietoa, ja hasselpähkinän määrä vähentää selkeästi makeustasoa. Varsin tasapainoinen kokonaisuus on, ehkä aavistuksen olisin toivonut suklaan maistuvan enemmän pähkinäryöpyn alta. Kolmosen ja nelosen rajamailla, mutta vielä jäädään kolmoseen. Erinomainen hinta-laatusuhde kuitenkin.

Annamari 18.07.2017
Suuria paloja valkosuklaata, jonka joukossa on runsaasti (kerrankin riittävästi) hasselpähkinöitä. Pähkinöitä on riittävästi taittamaan valkosuklaan ällöttävyyttä. Yllätän itsenikin ja annan valkosuklaalle 4 pistettä.

Iikka 13.10.2011
Jättimäinen valkosuklaan palanen, jossa on reilusti (!) kokonaisia pähkinöitä. Tuoksu on pikemminkin pähkinäinen kuin suklainen. Tässä "panfortemaisessa" tuotteessa valkosuklaan rooli on pitää pähkinät yhdessä, sekundääritehtävä on tuoda hieman makeutta. Pähkinät kutsuvat rouskuttelemaan, tosiaankin tämä on paha pala imeskeltäväksi. Valkosuklaatuote on parhaimmillaan juuri näin: Kun valkosuklaata on mahdollisimman vähän... Vaikka rouskuttelun lomassa huomaan sitäkin makua kaipaavani. Vaikka onhan tässä makua kylliksi mm. jälkimaussa. Kokonaisuudessaan ei liian makea, mutta ei näitä isoja palasia montaa syö.

Hanna P 12.10.2011
Jo levyä avatessa tekee mieli huudahtaa ihastuksesta: Suuria ja paksuja valkosuklaan paloja ja sattumina todella runsaasti ilmeisesti pähkinää. En edes kehtaa ruveta imeskelemään palaa: Kyllä tämä rouskuttelusuklaa on! Jossain välissä jo ehdin kaivata jotain "jännitystä" suklaaseen, mut sitten saan kunnolla mausta irti. Vaikka valkosuklaa ja pähkinä niin lempeä yhdistelmä onkin, niin myös ihanaa, harmonista ja hyvää! Tämä tuote koukuttaa ja pahasti :)

Miriam 08.03.2011
Kyseessä on valkoinen suklaa, jossa selvästi joukossa näkyy ja tuntuu suuret rämmäleet. Maku pähkinäinen, samoin tuoksu. Pähkinä taittaa hyvin liiallista makeutta, mutta silti ei yllä arvosanoissa kovin ylös. Palakoko liian suuri.

Oskari 19.02.2011
Valkoista suklaata pähkinöillä. Suklaa ei itsessään liian makeaa, mutta tuntuu kuin pähkinät toisivat kokonaisuuteen lisää makeutta. Ehkä vain harhaa. Kokonaisvaikutelma kuitenkin hieman liian makea. Pähkinät silti sopivat rakenteellisesti ja muun kuin makeuden puolesta suklaaseen. Todella hyvää perussuklaata.

Sanni 17.02.2011
Levyssä todella isoja palasia valkosuklaata, joissa joukossa runsaasti kokonaisia hasselpähkinöitä. Suklaa todella makeaa, mutta pähkinät tasoittivat kivasti makua. Mielestäni pähkinät sopivat kokonaisena valkosuklaasen loistavasti, kuitenkin valkosuklaan maku hieman laimea.

Marika 10.02.2011
Järkyttävän isoja valkosuklaan paloja kokonaisin hasselpähkinöin varustettuna. Paloissa on myös oikein sievä pähkinänkuva päällä. Aika hauskannäköinen tuote siis, jossa on tunnistettava, mutta ei kovin voimakas valkosuklaan suoksu. Palasta saa oikein asetella haukattavaksi, sen verran iso se on ja pähkinät ovat tiellä. Kovahkoja pähkinöitä, mutta ei silti liian kanssa. Sanoisin, että melko onnistunut "suklaan" ja lisukkeen combo, vaikka loppumaku onkin tyypillisen liikamakea. Pähkinät sentään taittavat pahinta makeutta jonkin verran. Jälkimaku on silti hippasen ällö.

Salla Elina Salo 10.10.2007
Levyssä suuria paloja, joita on hankala paloitella. Pähkinöitä on liikaa valkosuklaaseen nähden, mieto valkosuklaa jää taka-alalle. Pureskeltavaa suklaata, pähkinä voisi olla vaikka murskattuna tai sitä voisi yksinkertaisesti olla hieman vähemmän. Valkosuklaa herkullista.

Jarkko 01.01.2007
Vilaisulla jo näkee, että tässä ei ole kokonaisten pähkinöiden kanssa kitsasteltu. Palasetkin ovat melko suuria, kun yhteen riviin menee vain 2 palasta. Suklaa on varsin hyvin pureskeltavaa. Pähkinät eivät ole lainkaan kovia ja valkosuklaahan ei tunnetusti ole kovin kovaa huonelämmössä. Makukin on ihan hyvä. Pähkinöiden maku korostuu tässä maitosuklaalevyä paremmin ja lisäksi pähkinä ilmeisesti jotenkin kuolettaa valkosuklaan liikamakeutta, koska sitä ei ole tässä havaittavissa. En keksi mitään varsinaista moitittavaa tästä suklaasta. Pakkauksesta löytyisi muutama lause... Niin ja ei tätä kovin suurta määrää kerralla pysty syömään, mutta sopivina annoksina naminamia.

Kas kas, pakkauksen takapuolella lukee että tämä on valmistettu Belgiassa. Hieman yllättävä tieto. Olisin ennakkoon odottanut jotain muuta, mutta hyvä näin.

Susanna K 01.01.2007
Uusi suklaalevy kaupan hyllystä löytyi ja tottakai piti ostaa se. Pirkka suklaa joka on valkoista suklaata kokonaisten hasselpähkinöiden kera. Palat ovat levyssä suurehkoja mikä tekee sen ettei levyssä ole kovin monta palaa niikuin tavallisissa suklaalevyissä. Suklaa itsessään sopivan makeaa, maistan hivenen sitruunan makua. Pähkinät sopivat hyvin tähän suklaaseen ja antavat jollain lailla erilaisen hyvä maun kuin aiemmin syödyt samanoloiset pähkinäsuklaalevyt. Todella onnistunut tuote Pirkka valikoimassa. Luulenpa vahvasti että tätä ostan useamman kerran..
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet