Laatusuklaa

PIRKKA Suklaalevyraadissa

Pirkka luomu reilu kauppa maitosuklaa
Tuotteen Pirkka luomu reilu kauppa maitosuklaa valmistusmaa on Ranska. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Pirkka -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeettomat), Luomu, Reilun kaupan tuotteet.
 

Jenni V 20.05.2020
100g reilu ja luomu maitosuklaa, jossa kaakaota on reilut 32%. Ulkomuoto on samantapainen kuin Lindtin excellence-levyissä, eli isoja mutta ohuita paloja, nyt koristeenaan säteittäisiä viivoja. Maku on valitettavasti pettymys, tunkkainen ja ylimakea, ja rasvaakin on liikaa. Ainoastaan ohut formaatti toimii. Halpissuklaan makuista, vaniljaakin on minusta liikaa joukossa. Kakkonen.

Hanna P 26.02.2015
"Tumma"tuoksu tässä suklaassa. Maku onkin pehmeä ja kermainen, ehkä myös hieman minttuinen, ja hieman rasvaisen makuinen suklaa. Ei kovin erikoista, mutta kermaisen pehmeää suklaata.

Iikka 17.02.2015
Miellyttävän pehmeän makuista ja tuntuista maitosuklaata. Varsin tumman oloista sekä makeaa. Maustetta, suolaa? Ei aivan tavanomainen, muttei erityisen persoonallinenkaan.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani