Laatusuklaa

PIRKKA Suklaalevyraadissa

Pirkka kaakaojuomajauhe
Tuotteen Pirkka kaakaojuomajauhe valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Pirkka -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Juomat, kaakaojauheet, kastikkeet, hunajat & geelit, Laktoosittomat.
 

Jarkko 17.03.2014
Tämä kaakaojauhe oli tämänkertaisissa teemamaisteluissa ainoa, jonka valmistaja uskoi soveltuvan niin veteen kuin maitoon, kylmänä ja kuumana. Juomaa siis "nautittiin" neljässä eri muodossa. Sanonpa nyt heti, että tämä ei todellakaan sovellu veteen sekoitettavaksi, ihan sama mikä veden lämpötila on. Toki se sinne liukenee (niin tekisi myös esim. pesuaine), mutta maku on kaikkea muuta kuin kelvollinen. Vetisempää juomaa saa hakemalla hakea ja suuremman hörpyn ottaessa minua suorastaan etoi.

Maito pelastaa tämän jauheen totaaliselta katastrofilta, sillä sekä kuumaan että kylmään maitoon sekoitettuna jauhe on jo juontikelpoista, joskaan ei vieläkään keskinkertaista parempaa. Minunkaltaiselle maitovasikalle tämä on helppoa juotavaa, eihän se paljas maitokaan kaakaolle maistu, joten tämä menee alas ihan yhtä helposti. Kuumassa maidossa jauheesta irtoaa hitusen verran enemmän makua kuin kylmänä, joten jos tätä jauhetta ostat, nauti se vain kuuman maidon seassa.

Hanna P 17.03.2014
Tämä kaakaojuomajauhe on varsin hyvää maitoon sekoitettuna, mutta melko lailla kaameaa veteen sekoitettuna, joten suosittelen lämpimästi sekoittamaan tämän kaakaon maitoon! Tässä arviot juomajauhe sekoitettuna neljään erilaiseen nesteeseen:

KYLMÄ VESI: Juoma ei juurikaan tuoksu eikä juurikaan maistu...ainakaan hyvältä. Pahimpaan kaakaonnälkään ei muuten juotavaksi kelpaavaa 1p

KUUMA VESI: Kuumassa vedessä ei tahdo saada kunnolla makua koko jauheesta eli eipä hääppöinen 2p

KYLMÄ MAITO: Juoma maistuu mukavan pehmeän makuiselta ja hyvältä 4p

KUUMA MAITO: Hyvin pehmeän makuinen juoma, tosin hieman keinotekoinen ehkä, mutta aivan hyvä. 3.5p

Keskiarvopisteitä laskevat juomajauheen pahanmakuisuus sekoitettuna veteen. Maitoon sekoitettuna arvosanana olisikin 3 tai 4.

Iikka 17.03.2014
Veteen sekoitettuna (oli se sitten kuumaa tai kylmää) miltei juomakelvotonta. Sekoita suosiolla maitoon, silloin saat itse asiassa varsin hyvää kaakaojuomaa. Kuumassa maidossa oikein maittavakin. Huom. Vedelle 1 piste, maidolle 3 pistettä. Sehän tekee keskiarvoksi 2.

Jenni V 31.12.2013
Kuuma kaakao tekee talven, vaikka ulkona sataisi vettä... Tämä mielessä päätin jälkkäriksi nauttia kupillisen kuumaa, eli lämmitin pari desiä rasvatonta maitoa mikrossa ja lappasin sekaan 4 tl Pirkan kaakaojuomajauhetta. Jauhe sekoittui hyvin maitoon, siitä plussaa. Juomasta tuli tosin aika vaalean väristä, vaikka annostelin jauhetta ohjeen mukaan. Tosin, ei tämä mikään ihme ole, sillä juomajauheessa on sokeri pääosassa ja kaakaojauhetta on mukana 21%. Eli valmiin juoman kaakaopitoisuus oli prosentin luokkaa, ei siis mikään päätä huimaava. Makukin oli todella miedon kaakaoinen, ja makeus oli se joka eniten maistui. Itse tykkäisin tummemmasta ja vähemmän makeasta juomasta. Mutta ajoi asiansa, tuli talvisempi olo.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani