Fazer

PIRKKA Suklaalevyraadissa

Pirkka choco grande almond
Tuotteen Pirkka choco grande almond valmistusmaa on Belgia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,83 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Pirkka -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Jäätelöt, Suklaakuorrutteiset.
 

Jenni V 09.06.2015 (Jäsenprofiili)
Pirkan versio mantelimagnumista sisältää 67% aitoa vaniljaa sisältävää kasvirasvajäätelöä, 27% maitosuklaakuorrutetta ja 6% mantelirouhetta. Paksuutta jäätelössä on reippaasti, ehkä olisin tykännyt vähän pidemmästä ja ohuemmasta puikosta enemmän. Maitosuklaa on väriltään hyvin vaaleaa, ja siinä oli hieman sokerisen rakeinen koostumus, ja makukin oli todella makea. Onneksi vaniljajäätelö tasapainotti jonkin verran makeutta, tosin aito vanilja usein synnyttää minussa myös mielikuvan tunkkaisuudesta, ja kokonaisuus tuntui ylimakealta. Joku vaniljajäätelössä häiritsee, sen rakenne on kiiltävän teollinen, ulkolaiselle se maistuu heti. Manteli on kiva lisä kuorrutteesta, tykkäsin isoiksi paloiksi jätetystä rouheesta. Mantelia olisi saanut olla enemmänkin. Ehkä pikkuinen pettymys, jotenkin halpa mielikuva jää syömisen jälkeen.

Hanna P 18.06.2012 (Jäsenprofiili)
Reilunkokoinen suklaapuikko pähkinä yms. sattumin. Päällystesuklaa ja pähkinät on hyvää ja hyvin sopii yhteen. Vaniljajätski ihan tavallista rasvaista vaniljajätskiä. Hyvää on vaikka ehkä niin makeaa ja rasvaista et pojot tippuu täydestä neloseen.

Iikka 17.06.2012 (Jäsenprofiili)
Huh, makea maitosuklaapäällinen ja mieto sisällys. En keksi muuta. Syötävä. Jo kuudes jäätelö tänään.

Jarkko Karhunen 15.06.2012 (Jäsenprofiili)
Mantelilastut suklaakuoren seassa täydentävät ja parantavat kokonaisuutta merkittävästi. Kermainen vaniljajäätelö täydentää täyteläisyyttä ja hyvyyttä siinä määrin, että kokonaisuus on suorastaan loistava. Vaikka jäätelön sekaan ehkä voisi jotain makeaa hilloa tms lisätä, niin tämä hipoo täydellisyyttä jo tällaisena. Erittäin hyvä, nyt on ansaittu täydet pisteet. Eittämättä suurin plussa tulee juurikin kuoresta.

Satu 14.06.2012 (Jäsenprofiili)
Tämä on käsitykseni lähes täydellisestä suklaatikkujäätelöstä. Herkullista maitojäätelöä (kermaista! täyteläistä!) ja mantelirouhetta. Muistan sen kesän 2008, kun vedin näitä arviolta kolminumeroisen luvun verran. Oikeaoppinen syöntitapahan näillä on se, että ensin hampailla irroitetaan kuori itse jäätelöstä mahdollisimman isoina palasina ja tiputetaan ne SYÖMÄTTÄ kääreestä avatun "lautasen" päälle. Sen jälkeen herkutellaan itse jäätelö. Jäljellehän jää käteen enää tikku, jota luonnollisesti käytetään lusikkana, jotta saadaan kääreen päällä sopivasti sulaneet kuoripalat herkuteltua. Oijoijoi. Säästetään siis paras osa viimeiseksi. Mahtavuutta kerrassaan.

Antti H 14.06.2012 (Jäsenprofiili)
Herkullinen manteli magnum kopio. En huomaa eroa alkuperäseen. Herkullinen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet