Laatusuklaa

PIRKKA Suklaalevyraadissa

Pirkka parhaat dark mint täytesuklaa 48%
Tuotteen Pirkka parhaat dark mint täytesuklaa 48% valmistusmaa on Espanja. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,40 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Pirkka -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Levyt (täyte).
 

Jenni V 29.10.2018
Semitummaa suklaata kera 40% jähmeähköä minttutäytettä. Eli tavallaan after eightiä jämerämmässä muodossa. Suklaa on todella isoina kirjekuorta muistuttavina paloina, ja suklaa on aivan ihanan rouskuvaa ja lohkeilevaa. Täyte ei ole minusta yhtään liian minttuista, ja rakenne on juuri sopiva, ei liian tahmaisen venyvä eikä myöskään rohisevan sokerinen. Erittäin hyvää - täyteminttusuklaaksi. Omassa kategoriassaan parhautta, mutta minulle makuyhdistelmänä kuitenkin vain (vahvan) kolmosen tuote.

Kirsi I 21.01.2016
Kookas kappale tummanruskeaa suklaata, jossa paljastuu sisältä valkoinen, raikas ja makea minttutäyte. Suklaassa on pieni tupakkamainen sivumaku, joka tuntui ennen kuin minttu alkoi maistua suussa. Tumma suklaa ja minttu on klassinen yhdistelmä, eikä tässäkään tuota pettymystä.

Hanna P 20.01.2016
Isoja ja juhlavia sekä kiiltäviä tummansuklaan paloja valkoisella täytteellä. Minttuiselta hyvinkin tuoksuu. Aaaaarrgh, liian hammastahnamainen täyte. Toisen palan ottaessa maku kuitenkin tasoittuu ja tuntuu sopivan varsin hyvin suklaan kans. Hellyn kolmoseen.

Iikka 20.01.2016
Laakea palanen tummaa suklaata joka tuoksuu vahvasti mintulle. Palanen pitää sisällään aftereightmäistä mönjää, muutoinkin ko. tuote tulee mieleen. Koska tässä on suklaata enemmän kuin After Eightissä, lienee äkkiseltään karvan verran parempi tuote. Yksi iso palanen meni helposti alas, muttei kovin montaa sen jälkeen menisi.

Jarkko 20.01.2016
Näyttääpäs maailman kliseisimmältä yhdistelmältä ja onhan se toki sitä. Olen ilmeisesti kuitenkin tulossa tai jo saavuttanut vanhuuden, sillä tämä yhdistelmä minttutahnaa ja tummaa suklaata jopa kiehtoo jollakin tavalla. Mintulle ominaisesti maku on sen verran vahvaa, ettei suklaan maku varsinaisesti meinaa päästä läpi.

Annamari 20.01.2016
Sokkomaistelu: Kiiltäviä ja melko kookkaita tummasuklaapaloja. Mielestäni ulkonäkö on jotenkin halvanoloinen. Tuoksu on voimakkaan minttuinen ja tumman kuori kätkeekin sisäänsä valkoisen minttuisen tahnan. Maku tuo mieleen After Eight suklaan, mutta yhtä lailla myös esim. Fazerin Fazermint -konvehdit. Ei tätä oikeastaan erota muista vastaavista tuotteista, ollen siinä mielessä aika mitäänsanomaton. Minttu ja suklaa on kyllä aina toimiva yhdistelmä ja harvoin se ihan vikaan menee, kuten ei tässäkään. Yleisesti kuitenkin pidän, jos minttu on jollain tapaa eri muodossa suklaan kanssa, rouskeina tai rouheena esimerkiksi. Maussa on hieman hammastahnamainen fiilis, mutta ei pahasti. Keskinkertainen suklaa. Plussaa myös siitä, että täyte ei ole liian valuvaa ja tahmaavaa.

Mira 01.01.2011
Tahmeahko, mutta hyvänmakuinen

Aki 14.12.2010
Tuoksu voimakas, mikä ehdottomasti plussaa. (vaikka toikin mieleen teinivuodet ja saman makuyhdistelmän toisessa muodossa). Minttu ja suklaa ei suotta ole klassinen yhdistelmä, toimii tässäkin. Suklaakuori hyvä, minttutäyte erinomainen.

Nina M 07.12.2010
Palakoko iso eikä palaa pysty pistämään puoliksi minttutäytteen löysän rakenteen takia. Maku on todella minttuinen ja tasapainoinen tumman suklaan kanssa.

Janne J 01.12.2010
Mielenkiintoinen uutuus Pirkka-valikoimaan, nimittäin Espanjassa valmistettu täytesuklaa, joka ei kilpaile hinnalla. Pahvinen paketti on paperikäärettä tyylikkäämpi ja suklaan palaset ovat sopivan isoja. Puraisu suklaasta tuo välittömät flashbackit After Eightistä, sisällä on nimittäin valkoinen pehmeä mittutäyte. No, kuinkas muuten, tässä vaiheessa voi vain syyttää itseään, että uteliaisuus vei kaupassa voiton järjestä. After Eight on nimittäin läheltä vältettävien suklaiden listan kärkeä (yhdessä Budapest-konvehtien kanssa), mutta onneksi tässä Pirkan versiossa on enemmän suklaata ja vähemmän makeutta ja minttua. Kyllä tätä siis pystyy irvistelemättä syömään. Oikeastaan kyseessä on minttusuklaaksi ihan kelvollinen tuote, jolla on oikeutus olemassaoloonsa. Erikoisen Darkiksi tätä ei kyllä voi luonnehtia, kun kaakaota on vain 48%, mutta enpä toisaalta kyllä enemmpää tummuutta jäänyt kaipaamaan.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani