Laatusuklaa

PIRKKA Suklaalevyraadissa

Pirkka Mireille aprikoositäytteinen suklaakeksi
Tuotteen Pirkka Mireille aprikoositäytteinen suklaakeksi valmistusmaa on Ranska. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 3,83 ja löytyy top 100 -listan sijalta 56. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Pirkka -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Keksit, leivonnaiset & leivontatarvikkeet.
 

Miia 03.09.2016 : 145g rasiallinen vaaleita, maitosuklaasilauksella päällystettyjä keksejä. Keksin ja suklaakerroksen välissä on aprikoosihillosydän. Yhteensä pakkauksessa on 9 keksiä. Varsin silmäämiellyttävä design, hyvin kahvipöytään sopiva: keksi on neliönmuotoinen, vähän joku taulu tulee mieleen. Suklaa on se itse 'taideteos', suklaassa on kohokuviona tornin kuva. Tuoksussa on selkeästi hedelmäisyyttä mukana, voimakas, selkeän aprikoosinen, aika pistävä ja vähän alkoholinen tuulahdus. Maku... Heti tulee voimakas aprikoosin maku, on makea, mutta itseasiassa aika sopiva, vähän alkoholia ehkäpä, aidon hedelmäinen maku - ei esanssia. Keksi on kuivakkaa, ei maistu juuri miltään. Suklaa jää aprikoosin varjoon, mutta se vähä, mitä maistan, on yllättävän laadukkaan tuntuista. Pehmeän makuinen suklaa poistaa pahinta äreyttä aprikoosista ja tasapainottaa kivasti kokonaisuutta. Oikein toimiva kombo, iloinen yllättäjä. Vahva kolmonen.

Kaakaolehmä 27.09.2012 : Tämä kuulostaa nyt todella omituiselta mutta minulle tuli keksin mausta mieleen hammaslääkärin vastaanotto, ja sen seurauksena näihin tuli pieni inhotus. Hahhaa... Mutta kun yritän sulkea hammaslääkärin mielestäni, niin totean että suklaa ja täyte on oikein hyvää. Mutta jos totta puhutaan niin ei tuohon keksiosuuteen ole panostettu pätkääkään. Luotettu että tuhti suklaaosuus peittää keksin maun täysin.

Terhi Halme 04.01.2012 : Paras keksi eva! Makea ja hyvä suklaa ja tarpeeksi aprikoositäytettä joka on makeaa mutta hieman kirpeän raikastakin..keksi ei ole liian paksu/kova tai kuiva!

Spiral 27.02.2011

m 25.02.2011 : Loistavia keksejä!

suklaahirviö 04.11.2010 : Mukavan paksu maitosuklaalevy keksin päällä napsahtaa lupaavasti keksiä haukatessa. Ainakaan suklaassa ei ole pihtailtu - hyvä! Maitosuklaa on maukasta ja aprikoosinen täyte sen alla on kiinteän marmeladimaista ja sopivan raikasta olematta kirpeää. Yllättävän lempeä ja mietoinen maku. En ole varma olisinko osannut tunnistaa hedelmäisen maun juuri aprikoosiksi, ellei paketti olisi sitä kertonut. Pohjakeksistä on vaikea sanoa mitään: ehkäpä se oli hitusen verran persoonaton, mauton ja kuiva? Tämä keksi oli silti ihan kiva yllätys, sillä aina aprikoosiherkut eivät ole makuuni olleet.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani