Laatusuklaa

PIRKKA Suklaalevyraadissa

Pirkka Mireille aprikoositäytteinen suklaakeksi
Tuotteen Pirkka Mireille aprikoositäytteinen suklaakeksi valmistusmaa on Ranska. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,82 ja löytyy top 100 -listan sijalta 56. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Pirkka -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Keksit, leivonnaiset & leivontatarvikkeet.
 

Jenni V 27.11.2017
Täytekeksejä, jossa on reippaasti erittäin makeaa maitosuklaata, hintsusti aprikoosisoseista, hyvin makeaa täytettä ja pohjana paksuhko ja hyvin kuiva ja mauton keksi. Kaikissa komponenteissa on parantamisen varaa, mutta yllättävän hyvin ne kuitenkin kokonaisuutena toimivat yhteen. Olen sellainen sacher-fani, että suklaan ja aprikoosin yhdistelmästä on vaikea olla pitämättä. Sokeria vaan saisi ottaa reippaasti pois ja täytettä saisi olla tuplasti nykyiseen verrattuna, ja sitten vähän vähemmän keksiä ja suklaatakin. Kolmonen silti, tosin helposti tästä saisi paljon parempaakin...

Teresa 27.01.2013
Tosi ovelan näköisiä keksejä: vähän niinkuin vanhanaikaisia, kuviolaitaisia postimerkkejä suurennettuna ja kolmiulotteisena. Keksipohja on luultavasti jonkinnäköistä murokeksiä, suklaa selvästikin maitosuklaata. Ensimmäinen puraisu yllättää positiivisesti: täältähän löytyy jotain hedelmäistä täytettä! (Tässä vaiheessa lienee syytä huomauttaa, että ostin keksipaketin kaupan poistohyllyltä enkä sitä sen kummemmin tutkinut - kunhan katsoin että kyseessä oli suklaakeksi...aprikoositäyte, kuten selviää pakkausta tarkemmin lueskeltuani, oli täysi yllätys!) Rapea, suussa todella kivasti rouskuva keksipohja, hedelmäinen ja kirpakan makea aprikoositäyte ja pehmeän maitoinen ja maukas suklaakerros tekevät tästä kyllä melkoisen herkkupalan. Olisin kuitenkin toivonut, että aprikoositäytettä olisi ollut enemmän, niin että sen maku olisi säilynyt kauemmin, ja keksipohja olisi taas puolestaan voinut olla aavistuksen ohuempi. Näin keksistä olisi tullut täydellinen!

Salla M 27.09.2010
Raikas ja marjaisa täyte, jota ympäröi pehmeä vaalea suklaa. Keksi murea ja kruunaa makuelämyksen. Ulkonäkö houkuttelevan sensitiivinen.

Tuula 27.09.2010
Ihanatäyteinen keksi. Pohja perustavaraa, mutta aprikoositäyte on aivan ihana. Sopivan paksu maitosuklaakerros päällä. Loistava herkkupala kahvin kanssa nautittavaksi.

Kaisa 27.09.2010
Minulle tuttu tuote, jossa on hieno kolmirakenne. ja kaunis painopinta. Suklaapinta on riittävät paksu jolloin maku sekoittuu aprikoosiin mukavan hitaasti. Aprikoosissa saisi olla enemmän hedelmän omaa happamuutta mukana. Suklaa itsessään hyvä, mutta hieman ilmeetön.

Susanna K 19.03.2010
Oo la laa, ulkonäön puolesta keksi minun makuuni tai tiedän että on, koska olen syönyt näitä aiemminkin. Keksipohjana toimii vaalea marie-tyyppinen tiivis keksi jonka päällä ruhtinaallisen muheva maitosuklaakerros kuvioituna torni. Keksin sisältä löytyy pirteän makuista appelsiinitäytettä. Olen syönyt tätä keksiä kahvin kera ja voin taata että kun suklaa leviää suuhun, sen maku vain paranee. Yksi suosikeistani ehdottomasti!

Satu 18.03.2010
Näitä keksin_päällä_suklaalevypala-keksejä on useammallakin valmistajalla ja pääsääntöisesti ne ovat olleet ihan makoisia. Tässä kyseisessä mallissa keksi on noin 4x6 senttiä ja suklaalevy hieman pienempi. Keksissä on postimerkkimäiset rypyläiset reunat ja suklaalevyssä tornin kuva. Huomautuksena vielä, että keksin nurkat ovat hieman palaneet, mutta toivottavasti se ei maistu maussa. Yyh, mikä yllätys. Tässähän on jotain täytettä sisällä. Täyte on jotain kellakkaa marmelaadin tyyppistä, mutten saa makusteltua, että mikä marja, hedelmä tai vastaava on kyseessä. Olipa se hyvin piilotettu. Hmph. Kokonaisuutena jää keskikastiin, sillä nämä marmelaadiyhdistelmät eivät oikein iske.

Päivi 18.03.2010
Ihanan näköinen keksi. Päällä paksusti suklaata, jossa tornin kuva. Keksin ja suklaan välissä on jotakin raikkaan hedelmäistä hilloa. Keksi kuivahkoa ja murenee. Hillo ja suklaa tekee tästä tosi hyvää. Suklaa on hyvää maitosuklaata. Keksin kuivuus laskee pisteitä.

Iikka 18.03.2010
Jykevä keksi. Neliskulmaisen keksiaineen päälle on lisätty paksu kerros suklaata, johon on painettu linnantornin kuva. Puraistaessa tätä tulee vielä yllätys! Keksin ja suklaan välissä on miellyttävän makuista hilloa. Suklaan maku jää makean hillon alle, muttei se menoa haittaa. Näitä syö himoon ja nälkään sellaisenaankin ilman kahvia tai muuta höystettä. Kahden maistelukeksin jälkeen käsi vapisi kohti tarjoilulautasta, mutta maltoin mieleni. Kerrassaan mainio keksi ja kiva rouskuteltava.

Jarkko 18.03.2010
Näyttää vähän kuin voileipäkeksin päälle olisi levitetty maitosuklainen minilevy, mutta ei onneksi ole sitä. Suklaan ja keksin välistä löytyy raikasta marmeladia, jonka makua en tunnista, mutta maittavaa se on. Kokonaisuus on varsin makea, mutta eihän tässä mitään suolakeksejä ollakaan arvioimassa. Raikkaudesta ja runsaasta suklaamäärästä suuret plussat, joka tarkoittaa pisteissä neljää. Vain liikamakeus vähentään pisteitä yhdellä maksimista. Kahvin kanssa raikas maku ei mielestäni toimi yhtä hyvin kuin ilman kahvia, mutta pisteet onkin annettu kahvitonna.

Antti H 18.03.2010
Marie -keksin näköisellä pohjalla suklainen päällyste. Täyte on jotain pistävän makeaa marjahilloa. Tästä keksistä jää mieleen vain pohjan kuivuus ja hillon pistävä maku. Suklaa ei maistu ollenkaan.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani