Leader Vegeway

LAIMA Suklaalevyraadissa

Laima tumsãs sokolãdes konfeksu asorti 45%
Tuotteen Laima tumsãs sokolãdes konfeksu asorti 45% valmistusmaa on Latvia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Laima -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt.
 

Jenni V 04.05.2017
Ihan tyylikäs jouluinen yksikerroksinen suklaarasia, jossa oli neljän näköisiä mutta kolmen makuisia konvehteja. Päälisuklaa on semitummaa (45%) ja yleisesti se plus täytteen ylimakeus oli koko boksin ongelma... Voin siis jo tässä antaa kaikille varianteille kakkosen, mutta tässä vielä tarkempi arvio.

Vinoneliö (10 kpl) ja pyörylä (5kpl): Nämä konvehdit ovat maitokreemitäytteisiä. Käytännössä kreemi on vaaleankeltaista, paksuhkoa, rakeista ja sokerista. Olisin kaivannut suklaaseen tummempaa makua ja täytteeseen vaniljaisuutta ja raikkautta. Sinänsä täytteen ja kuoriosan suhde oli ok.

Neliö (10 kpl): Näissä konvehdeissa on täytteenä tummempi kaakaokreemi. Kreemin rakenne on maitokreemiä vähän jämäkämpi, ja siinä on kiva alkoholinen twist (viinasta), mutta silti kokonaisuus tuntuu halvalta päälisuklaan ansiosta.

Ovaali (10 kpl): Karamellitäytteisiä konvehteja, joiden maku ei ihan hirveästi eroa maitokreemisistä. Tämä on jos mahdollista vieläkin makeampaa. Sinällään rakeisuus toffeessa on ok, tykkäänhän Fasun kermatoffeekonvehdeistakin, mutta suklaan takia jäädään taas maussa valovuoden päähän.

Keskiarvoksi siis 2, en ostaisi vaikka halvalla saa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet