Laatusuklaa

FUNC FOOD Suklaalevyraadissa

Fast full roasted peanut
Tuotteen Fast full roasted peanut valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Func Food -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Proteiinipatukat ja -juomat.
 

Iikka 23.02.2020
Tuplan näköinen patukka kovaa tavaraa. Maku aluksi mieto. Ei edes päällä olevat hiput maistu miltään. Kuin varkain jokin maku (kahvi?) hiipii suuhun. Lopulta patukka on varsin syötävä. Maut ovat miedohkoja, jonkin verran makeita. Herkutteluun ottaisin sen tuplan, mutta siinä ei taida proteiiniä olla. Eli eri sarjassa kilpailevat.


Hanna P 23.02.2020
Paksu maitosuklaapatukka, jossa on kiinteää valkopilkullista vaaleanruskeaa täytettä sisällä. Makean “maapähkinävoinen” maku. Sitten nousee nougatinkin maku...liikaakin. Rouske on mukavaa ja koostumus sinänsä hyvä. Pähkinän maku vain turhan tunkkainen ja nougatinen, että arvosana keskivertoa ylemmäs nousisi.

Jenni V 05.02.2020
Edelleenkin naurattaa teksti "aitoja raaka-aineita" tämän patukan kääreessä... ainesosina kun on mm. maltitolia, lesitiiniä, luontaista aromia, glyserolia, oligofruktoosia, polydekstroosia jne. Herää kysymys, että mitä sillä aitoudella oikein loppupelissä tarkoitetaankaan... Ei ainakaan luonnollisuutta. Mutta, anyway, kyseessä on siis tuhti 67g patukka, jossa on maltitolimaitosuklaakuorrute joukossaan runsaasti krispiä. Täyte on jankkimaista ja sisältää kaurajauhoa ja monenlaista proteiinia, maapähkinääkin 4%. Vaikka mainospuhe kääreessä ei vakuuttanut, toimivat maut yllättävän hyvin yhteen. Maapähkinä peittää kivasti täytteen hiukan kirpsakan aromin, ja maku on vähän snickersmäinenkin, mutta karamellisuus ei ole lainkaan niin makeaa. Sanoisin tätä toimivaksi välipalaksi, ravintosisältö on kohtuullisen hyvä, ja täyttävä patukka oli. Kolmonen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani