Laatusuklaa

FUNC FOOD Suklaalevyraadissa

Fast full blueberry white choco
Tuotteen Fast full blueberry white choco valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Func Food -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Proteiinipatukat ja -juomat.
 

Hanna P 14.02.2020
Muhkea rouhepintainen valkosuklaapatukka oudolla tuoksulla. Mielenkiintoinen koostumus ja jännittävä maku: Kirpeänmakea, mutta melko keinotekoinen kyllä. Onneksi valkosuklaa pehmentää sopivasti makua. “Karkkinen” proteiinipatukka, jossa originaali maku. Hellynpä nyt sitten vaikka neloseen asti.

Jenni V 05.02.2020
Tuhti ravinteikkaaksi välipalapatukaksi nimetty prodepatukka, jossa on maltitolivalkosuklaakuorrutetta paksulti joukossaan jonkunnäköistä krispiä. Itse massa on tymäkkää sisältäen kauraa, mantelia, riisi-, hera-, muna- ja herneproteiinia ja makuaineena 0,8% mustikkaa. Makeutus tulee pitkälti makeutusaineista, ja lisäksi nuo kasviproteiinit usein tuovat lisää kitkeryyttä patukkaan. Maku onkin todella kitkerä, vaikka mustikan ja valkosuklaan joukosta maistaakin. Pikkuisen aitoa sokeria olisi voinut tehdä tälle patukalle kutaa... Kakkonen, ikävä sivumaku pilaa muuten ihan herkullisen oloisen patukan.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani