Leader Vegeway

FUNC FOOD Suklaalevyraadissa

Dietmix caramel
Tuotteen Dietmix caramel valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,67 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Func Food -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Proteiinipatukat ja -juomat, Tuotannosta poistuneet.
 

Jenni V 02.05.2013
Ei iskenyt tämäkään pieni Fastin proteiinipatukka maultaan. Kuorrutteena on ohuen ohut, eli lähes olematon kerros suklaata, ja täytteenä sitten toffeepaloilla höystetty pehmeä mikälie-proteiiniseos. Patukka on yllättävänkin pliisun makuinen, vaikka se on sokerilla makeutettu, niin silti olisi mielestäni makeutta saanut olla enemmän. Toffeepalat eivät erotu millään tavalla täytteestä, eivät maullisesti eivätkä ne erotu siitä silmällä. Kai tässä jonkunlainen teollinen toffee maistuu, mutta suklaa ei ollenkaan. En vaivaudu ostamaan toiste.

Marika 05.12.2011
Harvinaisen ohu "suklaa"kerros tässä, jopa proteiinipatukaksi. Sienimäinen koostumus. Jauhomaista tämäkin patukka on, mutta kelvollisimmasta päästä kuitenkin. Suklaa ei maistu, mutta ehkä toffee(?)

Sanni 29.11.2011
Tässä maistuu selvästi toffee ja patukassa onkin pieniä toffeen palasia nähtävissä. Myös kahvin olen maistavinani ja se peittää proteiinipatukan tyypillisen mauan. Tämähän on ihan syötävää.

Maija 28.11.2011
Todella ohut suklaakerros proteiinipatukan päällä - voikohan tätä suklaana edes arvioida? Koostumuksessa joukossa toffeeraitoja, ihan hyvän makuista. Ei outoja jälkimakuja.

Miriam 26.11.2011
Kyseessä on ohut patukka, jonka maku on kahvimainen. Maku on esanssinen ja hieman outo, mutta ihan syötävä tuote. Suklaa ei tässä(kään) kyllä maistu.

Oskari 25.11.2011
Karamellin makuista kohtuu makeaa proteiinipatukkaa. Soijajauhe jää hyvin maun alle piiloon. "Aika karkkia".
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet