Laatusuklaa

PRALUS Suklaalevyraadissa

Pralus Ghana Forastero 75%
Tuotteen Pralus Ghana Forastero 75% valmistusmaa on Ranska. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,88 ja löytyy top 100 -listan sijalta 50. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Pralus -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Bean to bar / Single origin, Kaakaopitoisuus 75-84%, Levyt (lisukkeettomat).
 

Harri R 21.11.2012
Aaltoilevan kitkerä, mutta hyvä. Jotenkin ohut, ei paksune. Liukenee hitaasti. Purtuna mauton, ehdottomasti imettäväiset laatua. Kaukana omaleimaisesta, ole tavallinen, ole harmaa, ole edes jotain.

Kirsi I 07.11.2012
Mukavan nopeasti suussa sulavaa ja vahvan tuoksuista suklaata. Hedelmäinen ja täyteläinen maku irtoaa nopeasti, maku säilyy loppuun asti pehmeänä, ja vain aavistus kirpeyttä häivähtää välillä, loppumakuun jää hieman makeaa raikkauttakin. Suutuntumalta silkkisen tasaista.

Iikka 06.11.2012
Kovan oloista ja kitkerän tuoksuista tummaa kamaa on edessäni. Suuhun laitettua totean sen olevan kovaa, muttei kitkerän makuista. Maku on jopa pehmeä ja makea. Kovuus on etuna myös, sillä palanen viipyy kauan suussa maistumassa. Maku on jopa miltei karamellinen. Positiivinen yllätys pelkistettyyn ulkonäköön ja tuoksuun nähden.

Päivi 06.11.2012
Paahteinen ensimaku, jonka jälkeen käväisee suussa hedelmäinen maku. Maut katoavat nopeasti. Suklaa tuntuu rasvaiselta suussa ja myös hieman kylmältä. Tämä on miedon makuinen. Paahteisuus tulee uudestaan jälkimakuna esiin. Jää ihan hyvä maku suuhun.

Janne J 06.11.2012
Neutraali tuoksu ei herätä suuria tuntemuksia. Sulaa hitaasti suussa ja vaikutelma on perin vanhoutenmainen, perinteinen kaakaojauhe tulee siis mieleen. Vaikutelma paranee pureskelemalla, vaikka on tämä siltikin hyvin tummaa suklaata, ei kuitenkaan vielä kitkerää. Ennemminkin luonnehtisin tätä maultaan melko pehmeäksi. Suutuntuma on hieno, samettinen. Jälkimaku on varsin pitkä ja kaakaoinen. Jokin laadun leima tässä suklaassa on, mikä miellytti suuresti makuhermoja. Elegantti suklaaelämys.

Jarkko 06.11.2012
Tumma suklaa on maultaan mieto siin mielessä, että tässä maistuu lähinnä maa eli multa. Mitään raikkautta tms ei ole. Suklaa on myös erittäin kuivaa ja kuivattaa suun siihen malliin, että vettä tekee mieli hörppiä, mutta vastustan kiusausta. Tämä on sellaista suklaata, jota ihan mielellään imeskelee muutaman palasen. Harmi vain kun ne mielenkiintoisimmat kaakaon aromit jäävät puuttumaan. Onneksi tästä puuttuvat myös liiallinen kitkeryys ja karvaus.

Hanna P 06.11.2012
Erikokoisia paloja tummaa suklaata. Ei tuoksua. Aluksi suuhun "tuju" maku, mutta kun suklaata rauhassa imeskelee, on maku yllättävän kermainen ja hedelmäinen eikä edes tiukka jälkimaku yllätä. Myönnetään, että maku on imeskellen miellyttävä ja rasvaisuuttakin sopivasti, vaan kärsimätön luonteeni haluaa purra suklaata... Ehkä tämä tuote opettaa kärsivällisyyttä. Meinaan heltyä neloseen arvosanana, tosin makea maku ei enää suklaan poistuttua suusta maistu, eli ehkä siis kolmonen arvosanaksi.

Teresa 06.11.2012
Naksahtaa mukavasti purressa. Maku on aluksi ihan aavistuksen kirpakka, mutta se muuttuu nopeasti lempeäksi, hieman hedelmäiseksi ja pehmeäksi. On sopivan makea. Rakenne on samettisen sileää ja miellyttävää. Sulaa hyvin suuhun. Jälkimaku viipyilee suussa mukavasti ja se on sellainen lämmin ja kaakaoinen. Hieno kokonaisuus.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani