Leader Vegeway

PRALUS Suklaalevyraadissa

Pralus Cuba Trinitario 75%
Tuotteen Pralus Cuba Trinitario 75% valmistusmaa on Ranska. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,44 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Pralus -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Bean to bar / Single origin, Kaakaopitoisuus 75-84%, Levyt (lisukkeettomat).
 

Jukka N 23.04.2013
Pakattu tyylikkääseen rasiaan, joka sopii hyvin lahjaksi. Palojen leikkaus levyssä on kuitenkin vähän epäkäytännöllinen. Tumman suklaan tuoksu. Maku alkaa heti kaakaomaisuudella, joka voimistuu ja mukaan tulee lakristimaisuutta. Maussa on myös muita vivahteita ja loppupuolella kuivattaa suuta. Loppua kohti maku muuttuu hyvin tummaksi. Toisen palan kohdalla maku on jotenkin tylsempi. Suuntuntuma on hyvä, mutta pala sulaa hivenen turhan hitaasti. Jälkimaku on kaakaoinen ja vähän kuin repii kieltä oudosti.

Minna Hi 19.04.2013
Tumman suklaan perustuoksu. Tämä suklaa sulaa suuhun melko mukavasti, pehmeä ja kaakaoinen maku. Kaakaon maku ei ole kuitenkaan kovin voimakas, vaikka onkin miellyttävä. Pidän tästä, ei liian makea eikä mitään epämiellyttävää kitkeryyttä. Oikein hyvä maku, olisin kaivannut hieman luonnetta/voimakkuutta lisää.

Jenni V 15.04.2013
Taas neliönmallinen levy, tyylikäs pahvipakkaus. Suklaa on kiedottu pirteän turkoosiin paperiin, ja siinä on taas 8 pikkupalaa ja yksi iso. Pirteä pakkaus on minusta ristiriidassa suklaan tuoksun kanssa, joka on vähän tunkkainen, voimakkuudeltaan keskiluokkaa, chuaon ja sao tomen väliltä. Suutuntuma on miellyttävä. Maku on tasaisempi kuin chuaossa ja sao tomessa, eli maku pysyy samankaltaisena alusta loppuun. Suklaassa on hentoinen hedelmäinen aromi. Suklaa on suuhuni sopivan tummaa, se on "helppoa" syötävää. Toisessa palassa maistan vähän rasvaista suutuntumaa, mutta silti suklaa on erittäin silkkistä, mistä pidän. Tätä tummaa suklaata voi syödä kerralla enemmänkin, siinä ei ole kitkeryyttä. Tuoksusta huolimatta täydet pisteet.

Teresa 08.05.2012
Pieniä, neliönmallisia palasia tummaa suklaata. Tuoksuu hedelmäiselle. Maistuu...noh, ensimmäisenä tulee mieleen että tämä maistuu tummalle. Hieman kirpeä alkumaku, keskimaku mukavan ja lempeän kaakaoinen ja jälkimaku menee jo hieman tunkkaisen puolelle. Jälkimaun loppupuolella ehkä aavistus jostain sitruunaisesta. Melko peruskamaa kuitenkin kokonaisuutena, tämä ei tarjoa mitään yllättävää.

Kirsi I 27.03.2012
Tummaa suklaata, pehmeä maku, josta on vaikea saada kiinni. Ei mitään ikäviä elementtejä, muttei särmääkään. Unohtuu nopeasti.

Jarkko Karhunen 23.03.2012
Tumman suklaan tuoksuttomuus paljastaa korkean kaakaoprosentin. Suklaa sulaa todella miellyttävästi suussa, ja vaikka maku ensialkuun on aika tuima, irtoaa siitä hieman hedelmäistä eli raikasta makua. Pureskellessa suklaasta tuntuu irtoavan paljon paremmin makuja kuin imeskeltäessä. Ei tämä maailman raikkain tumma suklaa ole, mutta jotain miellyttävää tässä kuitenkin on, kun otetaan huomioon maun lisäksi miellyttävä ja pehmeä suuntuntuma. Kolmonen vai nelonen, kas siinäpä kysymys... Olkoon jälkimmäinen.

Iikka 22.03.2012
Ilmeisesti nämä suuret lohkareet ovat louhittu jostain oikein suuresta suklaalevystä. Kylläpäs napsahtaa hampaissa. Mutta kuitenkin suklaa on koostumukseltaan pehmeää ja suussa sulavaa. Maussa on jotain kitketää ja hiostavaa, sekä jotain todella hempeää. Kiva kombinaatio. Suuret palaset hävisivät vilkkaasti lautaseltani, eli ei tämä missään nimessä huonoa ole. Jälkimaku on mukava ja kaakaoinen.

Päivi 22.03.2012
Tummia pieniä neliöitä. Ei ole niin kovaa. Makua ei heti tule. Sit alkaa tulla kirsikkamaista makua. Suklaa ei ole kuiva vaan rasvaisuutta mukana. Maut voimakkaita. Kyl saattaa syödä, mut ei silti mitään herkkua ole.

Hanna P 22.03.2012
Pienehköjä tummasuklaan neliskanttisia palasia. No eipä kummoinen tuoksu, ehkä häivähdys kaakaota. Ei niin kovin tiivis koostumus. Tummuutta ja kitkeryyttä taas on vaan ei niin paljon kun palan jaksaa imeskellä.. Silloin irtoaa ihan pehmeitäkin makuja. Vaan ehkä kuitenkin purren turhan kitkerä ja imeskellen aika mauton.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet