Laatusuklaa

PRALUS Suklaalevyraadissa

Pralus Chuao 75%
Tuotteen Pralus Chuao 75% valmistusmaa on Ranska. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,67 ja löytyy top 100 -listan sijalta 97. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Pralus -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Bean to bar / Single origin, Kaakaopitoisuus 75-84%, Levyt (lisukkeettomat).
 

Jukka N 26.04.2013
Pakattu tyylikkääseen rasiaan, joka sopii hyvin lahjaksi. Palojen leikkaus levyssä on kuitenkin vähän epäkäytännöllinen. Tuoksua löytyy, mutta se on aika tyypillinen tumman suklaan tuoksu. Maku alkaa välittömästi ja on hyvin erikoinen. Alussa tulee mieleen tuoreen leivän tuoksu ja maku vaeltaa nopeasti jonnekin kahvin kaltaiseen ja sieltä suklaaseen. Toisen palan kohdalla alussa olevat maut jyräytyvät edellisen jälkimakuun. Paksu hyvä suuntuntuma, mutta pala sulaa turhan hitaasti. Maku kaakaomainen, josta myös löytyy kevyempiä vivahteita. Suklaa kuivattaa suuta ja palan loputtua suu on ihan kuiva. Jälkimaku on hieman mieto, mutta tumman kaakaoinen.

Minna Hi 21.04.2013
Todella tyylikäs pakkaus, kuin koru. Hyvin hedelmäinen tuoksu. Kaakaon maku irtoa hyvin hitaasti, ehkä vähän liiankin. Maku on hedelmäinen ja pehmeä, ei lainkaan kitkeryyttä. Maku on todella hyvä, lähes täydellinen, mutta rakenteesta pieni miinus. Mahtava jälkimaku.

Jenni V 15.04.2013
Tyylikäs neliön muotoinen 50 gramman pikkulevy. Pakkaus on tummanruskeaa pahvia, kansiosa ympäröi rasiaa jossa ruskeaan paperiin kiedottu levy lepää. Levyssä on puolet jaettu kahdeksaan pikkupalaan, ja toinen puoli on yhtä isoa palaa Pralus-nimellä koristeltuna. Tyylikäs mutta ehkä hieman epäkäytännöllinen. Laadukkuuden tuntua tulee myös kannen tekstistä, jossa on selitetty kaakaon alkuperää ja suklaan luonnetta.

Sitten itse suklaaseen. Suklaassa on tyypillinen tumman suklaan tuoksu, mieto mutta tumma. Maku on erikoinen ja nopea, samalla tumma, samettinen, mutta toisaalta todella hedelmäinen, jopa kirpeä. Yllätyn siitä, että ilman aromiaineita saa näin hedelmäisen suklaan aikaiseksi. Suklaa on erittäin aromikasta, ja se sulaa sopivan hitaasti suussa. Jälkimaussa hedelmäisyys kääntyy hieman kitkeräksi, siksi vain vahva nelonen. Nautiskelusuklaa, jota riittää vain palanen.

Jarkko 29.10.2010
Outoa, tämähän tuoksuu lakritsilta (?). Maku on kuitenkin onneksi suklaisempi, vai pitäisikö sanoa kaakaoisempi, sillä onhan tämä aika tummaa. Ei kuitenkaan liian tummaa, sillä tästä löytyy mukavasti hapokkuutta ja hedelmäisyyttä. Hitusen banaaninkin makua kuvittelen tunnistavani, mutta se nyt ei ole mitään uutta herkullisista tummista suklaista puhuttaessa. Kyllä hyvä on hyvää. Jälkimakukin on niin miellyttävä, että ei meinaa vesihörppyä raskia ottaa ennen seuraavaa suklaata.

Kaarina 28.10.2010
Tummaa suklaata. Pieniä palasia, suhteellisen ohut levykin. Onkohan tähän
sekoitettu mausteeksi muutakin kuin suklaata? Maku on yllättävän makea.
Tosin pieni kirpeys jää jälkimauksi. Jälkimaku hieman raskas, mutta säilyvä.
Siis ei tarvitse välttämättä suussa tuntuvan maun takia ahmia koko levyä
kerralla. Hyvä.

Päivi 28.10.2010
Tummaa tuoksutonta suklaata, joka sottaa sormet. Maku on voimakas ja kitkerä kuin palanut kahvi. Itseasiassa aika metka maku. Ei niin pahaa kuin kuvittelin. Tästä mausta saattoi jopa hieman nauttia. Olikohan tässä jotakin hedelmää mukana.

Hanna P 28.10.2010
Ihan omanlaisensa ihme lohkare tummaa suklaata. Pistävä tuoksu. Kova ja lautaseen kilahteleva pala. Puraistaessa kovaa ja voih, ei ihan pahinta suklaata mitä olen maistanut, mutta ei tämäkään kauhean kauas mene. Kuin jonkin hedelmäisenkin maun aistisin, mutta ei siitä tahdo saada karvauden läpi kiinni. Maku paranee, kun jaksaa suklaata rauhassa imeskellä ja hedelmäisyys pääsee paremmin esiin. Eli alkujärkytyksestä selvittyäni aivan ok suklaa imeskeltäväksi eikä jälkimakukaan ole epämiellyttävä

Iikka 28.10.2010
Kova ja teräväkulmainen tumman suklaan palanen. Tuoksu on ynseän tumma. Suklaa on suussa varsin kovaa mutta eiköhän siitä imeskelemällä selvitä. Todella miellyttävä jälkimaku... pakko ottaa lisää. Aluksi ajattelin tätä varsin perustummaksi vailla mitään negatiivisia tekijöitä, mutta nyt nostan tämän aivan tummien suklaiden aateliin. Rehellistä ja kursailematonta tummaa suklaata.

Susanna K 28.10.2010
Pieni tummasuklaan pala joka sulaa suuhun välittömästi mutta ei oikein anna minkäänlaista makua. Hieman muistuttaa niitä suklaakahvipapuja joita saa ostaa Ruotsin laivalta ja voisi syödä pussikaupalla. Tämä nyt vain jää suklaaksi joka pyörii suussa ja syöjä ihmettelee mitä tämä oli.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani