Fazer

KLINGELE CHOCOLADE Suklaalevyraadissa

Klingele Chocolade balance stevia puur 58%
Tuotteen Klingele Chocolade balance stevia puur 58% valmistusmaa on Belgia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,18 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Klingele Chocolade -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Levyt (lisukkeettomat), Sokerittomat / Ei lisättyä sokeria.
 

Hanna P 07.11.2013 (Jäsenprofiili)
Maitosuklaan värisiä keskikokoisia paloja suklaita. Ilmeisesti manteli- tai pähkinäsattumia joukossaan. Tuoksu mieto ja hieman makea. Maku ei imeskeltynä ei ole häävi, ja keinotekoinen maku vain vahvistuu purren. Sattumat ovat kovin pieniä ja mitäänsanomattomia. Mussutteleehan tätä makeannälkään, mutta ei mikään laatuyksilö suklaiden joukossa.

Iikka 06.11.2013 (Jäsenprofiili)
Tuoksu on hieman epäilyttävä. Suklaa lohkeaa mukavasti. Koostumuksessa on jotain epämiellyttävää, kuitenkin rohisevat pähkinä- tai mantelisattumat pelastavat. Maku tässä on kiva, jopa hieman nougainen. Jossain määrin erikoinen, mutta kuitenkin tuikitavallinen tuote, joka pystyy hurmaamaan maullaan. Syö mielellään. Tänään saa juuri ja juuri neljä pistettä.

Anita 27.04.2013 (Jäsenprofiili)
Positiivinen yllätys makeutusaineella valmistetusta suklaasta. Pehmeän makuinen rakenne, eikä sulanut käsilaukussa päivän aikana. Kaloreita tästäkin suklaasta varmasti löytyy, mutta ei niin hirveän paljon. Sopivasti tumman ja vaalen suklaan sekoitus.

Kirsi I 07.09.2012 (Jäsenprofiili)
Jaahas, kuuluisaa steviaa... Suklaa on silkkisen sileää, kauniin ruskeaa ja kiiltävää. Pehmeän makuista, makeaa, mutta ei liian imelää. Suklaa ei ole kitkerää, ja maku on miellyttävä. Jälkimaku on hermesetasmainen, keinomakeutusaineen kitkerä häivähdys (ei muuten ole stevia-makeutetussa maitosuklaassa havaittavissa).

Maija 06.09.2012 (Jäsenprofiili)
Pieni pala tummaa suklaata, ei hassumpaa - olisko vähän tavallista makeampaa ollakseen tummaa suklaata? Tässä ei ole mitään erityistä huomiota herättävää ja hyvä niin, kelpaa syötäväksi.

Miriam 28.08.2012 (Jäsenprofiili)
Kyseessä on keskitumma suklaa. Palakoko aika sopiva, tuoksu perinteisen suklainen. Suklaasta tulee laadukkaan suklaan vaikutelma. Maussa ei ole esanssisuutta eikä rasvaisuutta, jotka helposti yhdistyy huonolaatuiseen mättösuklaaseen. Suhteellisen makeaa, mutta ei ällöä vaan juuri sopivaa. Maussa on kuitenkin jotain ei varsinaisesti pistävyyttä, mutta vierautta, joka pudottaa pisteitä.

Marika 17.08.2012 (Jäsenprofiili)
Pieni, melko tumma ja tumman tuoksuinen suklaapala tarjolla. Napakasti lohkeava, ja melko makea tummaksi suklaaksi. Sulaa mukavasti suussa. Juuri muuta mainitsemisen arvoista ei tässä keskikastin tuotteessa ole - paitsi etten älynnyt tämän sisältvän steviaa!

Oskari 17.08.2012 (Jäsenprofiili)
Tummahkoa suklaata pieninä paloina. Tuoksu varsin voimas ja syvä tumma suklaan tuoksu. Aika kuivahko, mutta silti pystyy ihan hyvin syömään. Sopivan makeaa.

Laura 15.08.2012 (Jäsenprofiili)
Tämäpäs oli yllätys. En älynnyt, että suklaan makeutena toimii Stevia. Pidin jälkimausta ja paahdeisudesta, eikä suklaa ollut liian makeaa. Yleensä Stevia ja muut keinomakeutusaineet tuntuvat pistävän esille juomissa ym. varsin selvästi, mutta tässä kitkeryys ilmeisesti onnistuneesti piiloutui suklaan taakse. Rakenne ehkä hieman turhan kova ja kuiva. Kalorienvähenemä kyllä vaikutti aika vaatimattomalta. Tätä voisi syödä silti toistekin.

Saara 14.08.2012 (Jäsenprofiili)
Palakoko on hivenen liian pieni, tuoksu taas rehellisen tummasuklainen. Alkuun maku on tässä suklaassa mieto, ja tuntuu, ettei aromia irtoa kitalakeen kovin helposti, mutta hiljalleen kaakao paljastuu viileähkön koostumuksen alta. Yllättävän miellyttävä. Yleensä tämän vahvuusluokan suklaat ovat melkoisen makeita ja sokeria rahisee hampaissa, mutta ehkä juuri stevian ansiosta tämän suklaan koostumus on miellyttävä ja maut tasapainossa. Jälkikäteen antaisin ehkä enemmänkin pisteitä, sillä kyseessä on hieman mauton mutta maistamisen arvoinen suklaa.

Sanni 14.08.2012 (Jäsenprofiili)
Melko tummaa suklaata, joka tuoksuu vahvalta, mutta ei ollenkaan tunkkaiselta kuten monet tummat suklaat. Maku ei ole liian vahva ja tässä on sopivasti makeutta ja täyteläisyyttä. Tummaksi suklaaksi todella hyvää, sillä en ole yleensä suuri tummien suklaiden ystävä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet