Laatusuklaa

POULAIN Suklaalevyraadissa

Poulain noir extra 47%
Tuotteen Poulain noir extra 47% valmistusmaa on Ranska. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 1,67 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Poulain -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Levyt (lisukkeettomat).
 

Janne J 01.09.2019
Paksuja tumman suklaan palasia, melko kovaa ja reippaasti kaakaoista. Makeuttakin on onneksi taittamassa kaakaon karvautta, kenties liikaakin. Tästä jäi valittavasti vahva leivontasuklaafiilis, eli siihen käyttöön ok, mutta sellaisenaan nautiskeluun en kyllä hankkisi.

Hanna P 01.09.2019
Isoja paloja tummaa suklaata tekstillä Poulain tai hevosen kuvalla varustettuna. Todella kovia paloja, joita on vaikeaa murtaa. Maku on kuitenkin makea eikä juurikaan ynseä. Taloussuklaa tulee mieleen. Ei pahaa tummasuklaata, mutta eipä tästä jälkipolvillekaan jää kerrottavaa. Ynseä jälkimaku kylläkin.

Iikka 01.09.2019
Kovaa, tummaa suklaata. Oikein kaakaoinen, semisti makea maku. En oikein lämpene. Liian makea sittenkin. Aikas pahalainen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani