Fazer

GÓA-LINDA Suklaalevyraadissa

Góa Florida
Tuotteen Góa Florida valmistusmaa on Islanti. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,57 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Góa-Linda -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Vohvelisuklaat.
 

Jarkko Karhunen 19.02.2010 (Jäsenprofiili)
Kun tuotteen nimi on Florida ja valmistusmaa Islanti, menee aivoissa väistämättä bitti poikittain. Pinta on erittäin kuhmurainen ja kookoksella (nam!) peitelty. Sisusta on kuivakkaa vohvelisuklaata ja näyttäisipä vohvelin ja suklaapinnan välissä vielä riisimurojakin olevan. Kun suuhun heittää suuremman palasen, vohveli ei tunnukaan enää kuivalta vaan varsin makoisalta. Kookoshiutaleet jäävät olemassaolemattoman jälkimaun kanssa suuhun pyörimään loppuillan ajaksi. Kookos on herkkua, tämä kokonaisuus kuivahkoa, mutta muutoin ihan asiallista vohvelipatukkaa liian ohuella suklaakuorella.

Susanna K 19.02.2010 (Jäsenprofiili)
Jouluisen näköinen suklaatuote "lumihiutaleineen", tuote siksi kun muoto ja olemus niin erilainen kuin suklaalla voi olla. Puraistuani tätä suklaatuotetta huomaan sen olevan paksulla suklaalla kuorrutettua vohvelia jonka seassa jotain crispitoffeeta, tulee mieleen "Leijona"-patukka. Maun puolesta oikein makoisaa ja muhevaa mutta koostumuksen puolesta liian jankkia. Mukava uutuus mutta yksi puraisu riittää.

Kaarina 19.02.2010 (Jäsenprofiili)
Suklaavohveli, jossa pinnalla reilusti suklaata ja kookoshiutaleita. Ihan kiva mutustella. Suuhun jää mieto, mausteinen, hieman sitruunaan vivahtava maku. Perussuklaata, ei kuitenkaan innosta.

Iikka 19.02.2010 (Jäsenprofiili)
Suklaata, vohvelia ja kookoshiutaleita. Taitaa olla kahvileivonnaista. Pala on mukavan pehmeä rouskuteltava. Maku on hyvä kokonaisuus, tosin tuttua jo aiemmista tuotteista. Suffeli tulee mieleen. Kookosta en sitten maistanutkaan, mitä lie se ollut. Tämä on oiva välipala ja sellaiselle pisteitä 4.

Hanna P 19.02.2010 (Jäsenprofiili)
Vohvelia päällystettynä maitosuklaalla ja "muhkuroina" kenties riisimuroa, lisäksi kookosta pinnalla. Varsinainen sekametelisoppa siis. Vohveli ei suosikkini ole, mutta maitosuklaalla ja kookoksella on siitä saatu ihan kelpo rouskuteltavaa. Arvon välillä kolmosen ja nelosen välillä, mutta maun hulvaton makeus (jopa minulle) laskee pisteet jopa kolmosen puolelle.

Kai 19.02.2010 (Jäsenprofiili)
Jännän näköinen suklaakeksikötkäle missä jotain valkoista murua päällä. Rapea, kevyt, keksimäinen rakenne ja maku on todella pehmeä ja yksinkertaisesti todella hyvä. Ei liian makea ja tätä todellakin haluaa ottaa lisää.

Sanna K 19.02.2010 (Jäsenprofiili)
Tämä näyttää ensivilkaisulla leivokselta, tarkemmin katsottuna keksiltä/vohvelilta ja maistelun jälkeen totean sen olevan vohvelisuklaapala. Päällä on suklaakuorrute, jossa on jotain riisimuron tyylistä sisällä ja koko komeuden päälle on ripotettu kookoshiutaleita. Makea ja hauska herkku maitosuklaan ja vohvelin ystävälle.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet