Laatusuklaa

NIEDEREGGER Suklaalevyraadissa

Niederegger winterapfel trüffel tafel weihnachtsschokolade
Tuotteen Niederegger winterapfel trüffel tafel weihnachtsschokolade valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,40 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Niederegger -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Joulu, Levyt (täyte).
 

Annamari 06.12.2018
Maitosuklaakuori, jonka sisällä löysähkö vaalea täyte, ei onneksi valuva. Maku on pistävä, liekö alkoholia joukossa. Hetken päästä mausta löytää hentoisen omenaisen vivahteen, mutta valitettavasti liian hentoisen. Ei ole erityisen jouluinen tuote. Ihan ok tuote, kolme pistettä.

Kirsi I 06.12.2018
Pullea suklaalevyn palatyyny. Perinteisen konvehdin maku ja suutuntuma, suklaa sinänsä on ihan hyvää. Täyte on valuvaa ja alkoholin maistaa selvästi, suussa pyörii jälkimakuna pistävä alkoholi. Yleensä pidän alkoholikonvehdeista, mutta tämä ei ollut hyvää.

Hanna P 06.12.2018
Pulleita paloja maitosuklaata miedonkirpakalla tuoksulla. Sisällä on pehmeää, mutta kiinteää täytettä. Onko tämä kermaista banaani vai ananastäytettä? Harvoin ovat hedelmäiset täytesuklaat olleet suosikkejani, mutta tässä muodossa kyllä maistuu! Laadukkaan oloinen tuote, jota syö ilokseen.

Iikka 06.12.2018
Maitosuklaatyyny on täytetty miellyttävällä mönjällä. Suklaa itse ei maistu miltään. Onkohan mönjässä rommia tai jotain likööriä. En osaa sanoa tästä muuta kuin että tykkäsin.


Janne J 06.12.2018
Perinteinen mieto maitosuklaan tuoksu. Pehmeähköä, sisällä vaaleaa täytettä. Laadukkaan sileä suutuntuntuma ja rasvaisuus tuovat hieman mieleen Lindtin suklaat, maku taas on aika mieto ja lievästi hedelmäisen makea. Ei tässä varsinaisesti mitään vikaa ollut, mutta ei toisaalta mitään kovin erikoistakaan.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset