Matsmart banneri

ASKINOSIE Suklaalevyraadissa

Askinosie Davao Philippines 77%
Tuotteen Askinosie Davao Philippines 77% valmistusmaa on Yhdysvallat. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,13 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Askinosie -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Bean to bar / Single origin, Kaakaopitoisuus 75-84%, Levyt (lisukkeettomat).
 

Minna Hi 01.12.2009
Vähän kitkerän tuoksuinen tumma suklaa. Tosi kaakaoista. Hyvä rakenne, sulaa hitaasti suuhun (ei liian hitaasti). Ei liikaa makeutta. Hieman kitkerä. Tämä on juuri omiaan ajamaan minut kaakaotranssiin :)

Elina 01.12.2009
Liian lohkeilevaa makuuni, onkohan tämä taas liian tummaa suklaata makuuni? Ei herätä suurempia intohimoja. Maussa tavoitan jotenkin rypäleen ja lievän alkoholin maun. Maku on pahaimmillaan kun pala on juuri lopussa, mutta jälkimaku jättää suun kuivaksi.

Hanna P 01.12.2009
Tumman suklaan palanen, jossa kirjaimia... Hauska idea! Tuoksu perinteisen tumman suklaan, maku jotenkin hyökkäävän karvas. Jälkimaku kuitenkin miellyttävän hedelmäinen ja pehmeä.

Kati 01.12.2009
Hauskat aakkoset! Tuoksu mieto, raikas. Todella tummaa tavaraa. Silti pehmeä maku. Varsinainen terveyspommi flavonoideineen ja toiminee myös piristeenä.

Janne H 01.12.2009
Kova pala. Yläproteesit olis kovilla jos omistaisi. Maku on tosi kaakaomainen ja jälkimakukin erinomainen ja sitä voi maiskutella pitkään. Tästä ei paljon tummenmaksi halua mennä, mutta hyvää oli.

Iikka 25.11.2009
Suklaan tuoksu on voimakas tumma. Maku on kompromissiton, kitkeräinen ja kaakaomainen. Hyvälltä tavalla häijy jälkimaku jää vaanimaan kunnes ottaa uuden palasen. Tätä voisi syödä enemmänkin, kunhan ei kiirehdi, sillä suklaa on todella kovaa.

Milla 25.11.2009
Tumma suklaapala, jossa kirjan a (levyssä taisi lukea buy jotain..). Makeahko, sokerinen tuoksu, tuoksusta ei tule kovin laadukasta kuvaa. Onpas kovaa! Karvaus tuntuu ensin, sitten tulee pehmeä rasvaisuus. Sitten melkein kitkerää. Aavistus banaania. Jättää suun todella kuivaksi, tätä ei syödä kuin todella pieniä määriä, sopisi ehkä kahvin seuraksi. Todella tujua ja tummaa. Paranee loppua kohti.

Jarkko 25.11.2009
Ohhoh, onpas kovaa suklaata. Kaakaon maku on varsin tuima ja kieltä alkaa kummasti kutittamaan. Tässä on joku maku... joku maku, josta en saa niin hyvin selvää, että osaisin sen nimetä, mutta se on mielenkiintoinen (paremman sanan puuttuessa). Onko tässä ihan vähän jotain murusia, vai irtoileeko minulla hampaiden paikoista murusia? Suklaa muuttuu sulaessaan sileän silkkiseksi massaksi, josta irtoaa varsin maanläheistä makua. Jälkimaussa maistui miellyttävä banaani. Ihan asiallinen tumma suklaa, mutta huipulle on vielä vähän matkaa. Suuhun jäi aika kuiva ja karhea fiilis tämän jälkeen ja lasillinen maitoa olisi poikaa...
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet