Laatusuklaa

VALRHONA Suklaalevyraadissa

Valrhona el pedregal 2012 64%
Tuotteen Valrhona el pedregal 2012 64% valmistusmaa on Ranska. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,89 ja löytyy top 100 -listan sijalta 46. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Valrhona -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Bean to bar / Single origin, Kaakaopitoisuus 40-64%, Levyt (lisukkeettomat), Tuotannosta poistuneet.
 

Teresa 02.12.2013
Valrhonan tummaa suklaata, jonka ulkonäkö on hienostunut ja kaunis. Tuoksu on voimakas, mutta hyvin perinteinen tumman suklaan tuoksu. Maku yllättää: tämä maistuu lähes maitosuklaalta, mutta ei ole niin makeaa. Todella lempeitä ja herkkiä makuja jotenkin, sellaisia hempeän marjaisia ja kevyitä. Ihan uskomattoman hyvää. Tätä voisi syödä ihan oikeasti paljon lisääkin!

Eeva-Liisa 01.12.2013
Pehmeä maku, joka muuttuu hieman happamaksi ja jopa latteaksi. Kitalakeen jää muovinen tuntuma. Pienoinen pettymys Valrhonan suklaan kohdalla.. jotenkin odotin parempaa. Tummahkoksi suklaaksi ihan ookoo, mutta se wow jäi puuttumaan.

Mikael 06.11.2013
Iso palaisia ja lohkeilevaa tummaa suklaata.Sopivan makea voimakas kaakaon makuinen suklaa pitkällä kaakaomaisella jälkimaulla, hieman liian tavanomainen tumma suklaa oman makuun, yllätyksiä ei tullut.

Miriam 04.11.2013
Kyseessä on keskitumma suklaa. Tasapainoista ja perinteistä suklaata. Hyvää ja raikasta. Jälkimaku jopa makea. Kaikinpuolin mainio tuote.

Olli P 28.10.2013
Umpinaista tummasuklaata jossa selvä, mutta pehmeä kaakaon tuoksu. Puraistaessa on kova, mutta suklaa pehmenee nopeahkosti. Imeskeltäessä pysyy paremmin koossa. Maku on tuttu tummasuklaaksi eli karvas, mutta ei milläänlailla pistävä missään vaiheessa. Maku pysyy hallittuna ja tasaisena koko matkan ajan. OK, nautiskeltava tummasuklaa tasaisella perusmaulla. Ei ole överi eikä kuitenkaan liian pliisu; tämä toimii allekirjoittaneelle.

Saara 03.02.2013
Maistelen Valrhonan el pedregalin vuosikertasuklaat rinnakkain, ja koska aloitan vuoden 2011 versiosta, mielikuvani on "kermainen ja täyteläinen tumma suklaa". Vuosi 2012 jatkaa edeltäjänsä linjoilla, mutta jostakin syystä tässä on enemmän sitä "leikkisyyttä", jonka ilmaisin vuodesta 2011 puuttuvan. Makeus ja vain kohtuullinen kaakaprosentti tulee tässä enemmän ilmeiseksi, ja arvokkuus ja pitkä maku ei ole niin selkeä kuin edeltäjässään. Kokonaisuutena kyseessä on mieto ja vähemmän keskilinjasta poikkeava tumma suklaa, mutta erittäin laadukas sellainen. Lohkeavuus, jälkimaku, ja tällaiset seikat ovat kohdallaan, ja en näe mitään syytä olla antamatta tälle täysiä pisteitä muihin maistelemiini suklaisiin suhteutettuna.

Veli-Matti 13.12.2012
Isoja paloja jämäkän lohkeavaa tummaa suklaata. Taottu/valettu luultavasti ikiaikaisessa suklaapajassa, sillä fiilis tätä syödessä on suorastaan äijämäinen. Ei makeaa, hieman pistävää, tosi suklaista. Herkkua, mutta sopii paremmin mustan kahvin kera.

Aki 12.12.2012
Laadukasta tummaa jälleen Valrhonalta. Ei tästä juuri moitetta löyty, ehkä aavistus kitkeryyttä jälikmaussa, mutta eipä tuo juurikaan häiritse.

Jarkko 09.10.2012
Maineikkaan suklaavalmistajan tuorein vuosikertasarja maisteltavana. Maistelin juuri ennen tätä ampamakian, jossa oli selvästi enemmän raikkautta kuin tässä. Tästä puuttuu lähes kokonaan hedelmäisyys ja varsinkin hapokkuus, mutta jokin maku tuolla taustalla hiipii, kun vaan tunnistaisi... Luumu? Rusina? Koska olen (omien havaintojeni mukaan) hapokkaiden ja "pistelevien" tummien suklaiden ystävä, jään hieman kaipaamaan juuri tuota ominaisuutta. Sen sijaan sellaiset, joiden mielestä hapokkaat suklaat ovat oudon makuisia, pitävät luultavasti tästä. Hyväähän tämäkin on, mutta ei täydellistä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani