Laatusuklaa

VALRHONA Suklaalevyraadissa

Valrhona dulcey
Tuotteen Valrhona dulcey valmistusmaa on Ranska. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,44 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Valrhona -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeettomat), Valkosuklaiset.
 

Jenni V 03.11.2014
70-grammainen tyylikäs levy, jossa palaset ovat modernisti vinoja ja eri kokoisia. Levyssä on 32% kaakaota, mutta vain kaakaovoita, eli tämä on valkosuklaa. Väri on kuitenkin jännän vaaleanruskea, kermatoffeinen. Kääreessäkin hehkutetaan suklaan paahteisuutta, voin aromia ja jälkimaussa pitäisi olla murokeksiä ja suolaa. Suklaa lohkeaa mukavasti ja on samettisen tuntuista. Rakenteesta tuntee että kyseessä on laadukas suklaa, se sulaa sopivan hitaasti suussa silkkiseksi massaksi.

Minua häiritsee suklaassa eniten se, että perusmaku ei ole valkosuklainen vaan toffeinen, tai oikeastaan maku muistuttaa kinuskivanukasta tai jäätelöpuikon toffeen makuista kuorrutetta. Imeskellessä valkosuklaisuus tulee kyllä miedosti esiin, mutta sen esiin saamisessa saa olla tarkkana. Suklaa on varsinkin valkosuklaaksi sopivan makea, mutta sen sijaan en välittänyt siinä olleesta suolatwististä. Ehkä tämän suklaan paikka olisi täytesuklaan täytteenä tai koristelusuklaana, näin pelkiltään se maistui jopa pikkuisen halvalta ja teolliselta. Hintaisekseen oli todella pettymys.

Janne H 22.12.2012
Tuoksuu toffeelta ja mielenkiintoinen väri. Mukavan pehmeä, mutta maku aika vaisu. Jos olisi hieman sitkeämpää, niin voisin luulla, että suussani on Dumlea. Ei voi kovin montaa palaa syödä.

Jukka N 04.12.2012
Suklaa on väriltään valko- ja maitosuklaan välistä ja tuoksussa löytyy selvästi toffee. Suklaa sulaa suussa hyvin ja maku keskittyy toffeen tienoille, mutta muitakin vivahteita löytyy. Jälkimaussa löytyy jopa hiven suolaa. Ei liian makea. Tämä on uudentyyppinen suklaa, jossa maustamattoman valkosuklaan aineksista on lämpötilan vaikutuksesta saatu uusi väri ja erilainen maku. Ehdottomasti kokeilun arvoinen vaikkei valkosuklaa maistuisi.

Hanna P 02.12.2012
Mielenkiintoisen värisiä vaaleanruskeita Valrhonan reilun kokoisia suklaapaloja. Tuoksu tosi makea ja karamellinen. No onpas kinuskinen maku! Kiehtovaa, makeaa, hyvää... Eihän tästä voi kun pitää :)

Iikka 01.12.2012
Epäilyttävän värinen palanen. Tiedän kyllä mitä tämä on. Ensin maistuu valkosuklaa, kohta vallalle tulee kalan maku. Jälkimaku on kivan paahteinen / karkkinen. Tämä ei ole mun juttu, liian valkoista ja liian makeaa.

Miriam 30.11.2012
Tämä suklaa on todella omituisen väristä. Maku on todella makea, jopa hieman jouluisen/piparimaisen makuinen. Maussa sekä täyteläistä maitosuklaata että makean valkoista suklaata. Mieleen tulee kermatoffee ja Omar. Todella hyvää. Tätä haluaa ehdottomasti ottaa toisen palan.

Minna Hi 19.11.2012
Mieto valkosuklainen tuoksu. Väri on tosi outo harmahtava. Maku on poltettu toffee, tai sellainen itse tehty kermasokeri. Tosi makea, mutta maku on enemmän kuin tuoksu antaa odottaa. Vaniljaa, toffeeta, rasvaista, kermaista. Oikein namia, vaikka yleensä en valkosuklaasta pidäkään. Koukuttavaa, ostaisin ehdottomasti uudestaan.

Sanni 18.11.2012
Ohut ja iso palanen vaalean ruskeaa suklaata. Näyttää valkosuklaan ja maitosuklaan risteytykseltä. Tuoksu on mieto ja hieman toffeemainen. Maku on myös aika mieto ja tämä maistuu valkosuklaalta, johon olisi lisätty kinuskia tai toffeeta. Miellyttävä koostumus ja tämä ei ole ihan niin makeaa kuin valkosuklaat yleensä ovat. Todella hyvää, kuitenkin pieni miinus hieman rasvaisesta mausta. Kuitenkin todella miellyttävä uusi tuttavuus tämä blondi suklaa.

Jarkko 18.11.2012
Vaaleanruskeaa suklaata, joka tuoksuu ihan toffelle. Se myös maistuu toffeelle. Toffeen ja suklaan yhdistelmä toimii minulle ihan hyvln ja vaikka tässä suklaassa ei oikeasti toffeeta olekaan, niin näin makuaistini kivenkovaa väittää. Valkosuklaalle ominaisesti tämä on makeaa. Valitettavan kovasti tämä kutittaa kurkkua. Yhden palan tätä syö vaivatta, toinen jo kutittelee liikaa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani