Leader Vegeway

VALRHONA Suklaalevyraadissa

Valrhona ampamakia 2011 64%
Tuotteen Valrhona ampamakia 2011 64% valmistusmaa on Ranska. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,44 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Valrhona -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Bean to bar / Single origin, Kaakaopitoisuus 40-64%, Levyt (lisukkeettomat), Tuotannosta poistuneet.
 

Salla M 05.06.2012
MIelenkiintoinen, hedelmäinen, raikas tumma suklaa. Tuntuu ihan kun tässä olisi jokin täyte vaikka rakenne on ihan sileä. Maku tuo mieleen ehkä sitruunan tai persikan? Tuoksu viettelevä ja rakenne erittäin mukava.

Kaisa 04.06.2012
Valrhona maistelujen kolmas lenkki. Tämä Madagascarin ihme on ehdottomasti kiinostavin kolmikosta. Siinä tuntuu jokin vahva hedelmäsyys. Silmät kiinni sanoisin, että marjoista tulee mieleen karviainen tai hedelmistä sellainen kirpakka aprikoosi. Suklaa on samettinen, vahva ja viipyilevä. Jää vaille kruunaavaa loppuhuipennusta, mutta vahva nelonen ehdottomasti. On vaikea uskoa miten erilaisia saman kaakaoprosentin suklaiden makusävyt voivat olla!

Tuula 04.06.2012
Ensin tummaa ja sitten taas tummaa. Näin peräkkäin maistelen näistä saa esiin selviä eroja kaakaopavun suhteen. Tämä on kolmikon herkullisin. Kaakao on raikkaampi, kukkea ja hedelmäinen. Kuten Sallakin sanoi, niin mielessä käy jopa täytesuklaan ajatus. Hieno, elegantti tumma herkku

Miriam 11.04.2012
Minun makuuni liian tummaa ja tunkkaista suklaata. Palakoko sinänsä sopiva, varsinkin siis paksuus.

Laura 06.04.2012
Ensimaistamalla luulin, että kyseessä on jonkinlainen mansikkainen täytesuklaa, vaikkei suklaa mansikkaa olekaan nähnyt. Herkullisen marjainen kaakaopapu siis kyseessä. Tummuuskin sopiva ja rakenne samettinen. Tätä söisin toistekin.

Marika 02.04.2012
Pureskeltavaa ja imelää. Maku on tuttu, varmastikin Valrhonaa, mutta mikähän niistä. Voimakas imelyys alkaa jo tökkiä. Ahaa, ei juuri poikkea viime vuoden vastaavasta tuotteesta.

Sanni 29.03.2012
Sopivan makea ja täyteläinen suklaa, vahvasti kaakaoinen. Maku myös hieman kitkerä, mutta samalla makea. Todella hyvää.

Aki 31.12.2011
Aika mitäänsanomaton tumma suklaa. Hieman lisää raikkautta ja makua tulee ensivaikutelman jälkeen, mutta jää silti keskinkertaiseksi.

Eeva-Liisa 02.12.2011
Hyvä kaakaomainen tuoksu, kaunis väri ja hyvänkokoiset palat. Raikas ja sitruunainen ensimaku, joka säilyi pitkään. Kevyt suunmyötäinen suklaa tummaksi suklaaksi. Tumman suklaan ystävälle ehkä liiankin köykäinen.

Satu 21.10.2011
Valrhonan levysuklaata, josta en saa eka maistelulla mitään irti. Ei tunnu liika kitkeryys eikä tunkkaisuus eikä oikein mikään. Viveellä pyörähtää enemmän makua ja nenää alkaa kutittaa ihan hervottomasti. Keskivaiheilla havaittavissa hedelmäisyyttä, joka voimistuttuaan tovin katoaa melko nopeasti. Jälkimaku on miellyttävän pehmeä. En laittaisi pahakseni toistakaan palaa.

Hanna P 20.10.2011
Valrhonan tumman suklaan pala. Tuoksu mieto, mutta jotenkin tiivis ja intensiivinen. Tumma kaakaon maku tulee heti aluksi suuhun, sitten myös hedelmäiset ja sitruunaiset aromit pääsevät esiin. Ei paha, mutta kaaoisuus tulee liian dominoivana ja vahvana esiin, että tästä tuotteesta voisin todella nauttia.

Iikka 20.10.2011
Kova, hitusen kitkerä pala, jonka maku tasoittuu ja monipuolistuu. Jännä tasapainottelu kivan makeuden ja kitkeryyden välillä. Maku vaikuttaa koko suussa. Laadukas suklaa. Asiasanat: rusinainen, kahvinen

Kirsi I 20.10.2011
Tummassa suklaassa raikas sitruksinen ja vaniljainen maku, joka suklaan sulaessa pehmenee ja lämpenee täyteläisen kaakaoiseksi. Kuitenkin on jotain, josta en saa kiinni, minkä vuoksi suklaa ei ole täydellistä.

Jarkko Karhunen 20.10.2011
Tuoksuuko tämä maidolle vai hedelmälle... ehkä vähän molemmille? Alkumaussa on voimakas ja maanläheinen kaakaon maku. Pikkuhiljaa taustalta hiipii pienenpieni raikastus, mutta se ei aivan täysillä pääse esille. Tosin tämämänkin tuotteen kanssa käy ns. vanhanaikaiset, eli maku paranee toisen ja kolmannen palasen kohdalla. Pureskeltuna suklaa sulaa ja katoaa suuhun mystisellä tavalla, mutta tämä suklaa melkein vaatii pientä alkupureskelua, jotta kaikki makuaromit pääsevät liikkeelle. Loppua kohti hedelmäinen. Tunkkaisesta raikkaseen neljässä minuutissa, taivas varjele, onko se maailmanennätys? Huomaan toivovani, että arvosanoissa voisi käyttää miinuksia ja plussia. Tämä olisi neljä miinus.

Päivi 20.10.2011
Tummalta suklaalta tuoksuva palanen. Kovasti kyllä napsahtaa. Maku on kirpeä ja kitkerä. Toistuu sama tyyli täl valmistajalla. Tämä ei sula kovin nopeasti. Maku pysyy kitkeränä. On vaikea syödä ja nauttia tätä. Jälkimaku on myös kirpeän kitkerä.

Janne J 20.10.2011
Onpa kovaa suklaata. Aromikasta, melkein liiankin stydiä kamaa eli kaakao on esillä kaikessa alkuvoimaisuudessaan. Aiheuttanee allergiareaktioita kaikkein herkimmissä maitosuklaansyöjissä. Kitkeryyttä on koetettu ilmeisesti taittaa runsaalla sokerilla, sillä suklaa on himpun verran turhan makeaa. Yhdenlainen elämys, mutta ei tuottanut silti suurta nautintoa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet