Fazer

VALRHONA Suklaalevyraadissa

Valrhona gran couva 2011 64%
Tuotteen Valrhona gran couva 2011 64% valmistusmaa on Ranska. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,17 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Valrhona -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Bean to bar / Single origin, Kaakaopitoisuus 40-64%, Levyt (lisukkeettomat), Tuotannosta poistuneet.
 

Hanna P 29.03.2013 (Jäsenprofiili)
Isoja Valrhonan tummansuklaan paloja. Tuoksu mukavan kaakaoinen. Imeskellen vivahteikas maku. Tosin hieman kahvinenkin maku, josta en niin pidä. Kuitenkin ihan mukavan pehmeä maku. Jotkin suklaan aromit nyt vain ärsyttävät minua / eivät ole niin hyviä, joten arvosanaksi vain kaksi.

Iikka 25.03.2013 (Jäsenprofiili)
Mukavasti rapsahtelevaa tummaa suklaata. Maku on suussasulavan pehmeä, vaikka suklaa ei olekaan laadukasta kamaa. Yllättävän "vaalea" näin tummaksi. Ei kaikista persoonallisin tuote, mutta kaikki ominaisuudet on tasapainossa eikä mistään voi valittaakaan.

Kaisa 05.06.2012 (Jäsenprofiili)
Ennätimme Hämeessäkin vihdoin maistelemaan näitä suklaagaalan ihania tuliaisia, joihin kuului kolme Valrhonan 64% suklaata. Tämä oli listan ensimmäinen ja antaa lupauksia sekä tuoksun suhteen, että viipyilevän, hedelmäisen kaakaon osalta. Rakenne on kiva- mitään ylimääräistä ei tässä ole. Vahva ja pitkään viipyvä jälkimaku. Annoin 4 pistettä kun kouluaikana olin kirjeenvaihdossa Trinidadin suuntaan...

Salla M 04.06.2012 (Jäsenprofiili)
Ihana ja täyteläinen tuoksu. Rakenne on hitaasti suussa liukeneva ja kaakaon vahvuus tulee esille vasta pienellä viiveellä. Maistuu laadukkaalta, mutta ei kovin omaleimaiselta. PItkä jälkimaku

Tuula 04.06.2012 (Jäsenprofiili)
Tuntuu heti laatutuotteelta. Sulavuus sopivaa, ei jätä mitään harmillista rasvatuntumaa suuhun. Kaakao dominoi, mutta sen tarkempi sanallinen kuvailu tuntuu vaikealta - jää hyvää keskikastiin, mutta ei nosta erityisiä tunteita tai kiksejä

Miriam 10.04.2012 (Jäsenprofiili)
Kyseessä on Valrhonalle tuttu suurehko, mutta litteä suklaa. Vaikuttaa perinteiseltä, tummahkolta suklaalta. Maku tavallinen, ei erityisen miellyttävä, mutta ei vastenmielinenkään.

Marika 06.04.2012 (Jäsenprofiili)
Mennäänpäs suoraan asiaan: tämä on valtavan hyvää tummaa suklaata, intensiivistä ja vivahteikasta. Mainio vuosikerta kerta kaikkiaan ;) Aromikasta - muttei niin, että siihen pitäisi liiaksi keskittyä.

Laura 03.04.2012 (Jäsenprofiili)
Tummuusaste juuri kohdallaan. Taustalla on jokin hiukan karvas sivumaku, mutta kokonaisuutena varsin mainiota ja koostumkseltaan miellyttävää. Hyvä herkuttelusuklaa teen kanssa.

Sanni 29.03.2012 (Jäsenprofiili)
Vahvan makuista tummaa suklaata, vaikka kaakaoprosentti ei olekaan kovin suuri. Hiukan tunkkaisen makuista ja olisin kaivannut hieman lisää makeutta, mutta kuitenkin ihan hyvää tämä oli.

Aki 30.12.2011 (Jäsenprofiili)
Mukavan napakka rakenne, miellyttävä ulkonäkö ja tuoksu. Mausta vaikea saada kiinni ja varsin mietoa alkuvaikutelmaa seuraa voimakas jälkimaku, joka viipyy pitkään. Aavistuksen liian tunkkainen.

Eeva-Liisa 10.12.2011 (Jäsenprofiili)
Hieman joulukalenterisuklaamainen tuoksu. Pehmeän ja miedon makuinen suklaa, mukava koostumus. Vaikka tätä suklaata haluaa aina vielä yhden palan lisää, jotain jäi silti puuttumaan - hieman vaisu yleisvaikutelma kaikesta positiivisesta huolimatta.

Mona 30.11.2011 (Jäsenprofiili)
Neliskulmainen tummahko pala. Tuoksu melko voimakas, alkuun hyvä ja makea mutta jälkituoksu hieman epäilyttävä (tuo mieleen kissanhiekan hajun). Suklaa on kovaa puraistaessa, sulaa kuitenkin pehmeästi suuhun. Maku tuoksun mukainen, alkuun hämää normaalilla suklaan maulla joka kuitenkin vaihtuu nopeasti pistäväksi. Tuo mieleen palaneen kahvin ja jonkin hedelmän epäonnistuneen yhdistelmän. Taustalla säilyy koko ajan hieman liiallinen makeus tummuuteen nähden. Ei minun makuuni.

Jarkko Karhunen 16.11.2011 (Jäsenprofiili)
Hillitty, mutta erittäin miellyttävä tumman suklaan tuoksu. Maku ei meinaa irrota suklaasta muuten kuin voimakkaalla imeskelyllä ja kun sitä vihdoin löytyy, se jää valitettavasti keskinkertaiselle tasolle. Vaikka suklaa ei ole tunkkaista millään tavalla, puuttuu siitä kuitenkin se raikkaus ja hedelmäisyys, josta itse pidän tummissa suklaissa. Eihän tämä missään nimessä vastenmielistä ole, mutta kun samankin valmistajan tuotesarjasta löytyy niin paljon parempaakin... Nyt kun toista palasta imeskelen, meinaa käydä niin kuin monasti ennenkin: Vasta toinen pala kertoo suklaan mausta totuuden. Tässä tapauksessa totuus on, että tämä on ihmeen makeaa, joskaan ei sokerista. Toinen pala oli ehdottomasti parempi kuin ensimmäinen, mutta ei ihan niin paljon, että arvosana nousisi neloseen asti.

Iikka 13.11.2011 (Jäsenprofiili)
Tumman tuoksuinen kulmikas, kovan näköinen pala. Kyllä, erittäin kova. Mutta imeskelemällä makua irtoaa, joskin outoa sellaista. En tiedä liittyykö se enemmän maatalouteen vaiko lentokoneteollisuuteen. Joka tapauksessa kumma tunkkuus ja makeus yhdistyvät. Puresekelemalla tästä ei saa mitään irti, eli palaan takaisin imeskelyyn. Nyt uusi satsi suussa hoksasin maun, ja se viittaa lapsuuden saunan pesutiloihin. Muistelut sikseen, tämä tumma suklaa on monivivahteinen ja kivan makeahko. Tykkään oudoista mielleyhtymistä huolimatta tai juuri niiden takia.

Hanna P 12.11.2011 (Jäsenprofiili)
Valrhonan isoja ja lupaavia tumman suklaan palasia. Tuoksu vahvan kaakaoinen. Maku ei ollenkaan hyökkäävä, ainakaan aluksi... Mutta voi, sitten se taas tulee: pistävyys, josta minä, makea-mirri, en ollenkaan pidä. Vaan ei onneksi jää ainoaksi mauksi vaan pehmeys ja hedelmäisyys viipyilevät maussa enemmän kuin pistävyys. Vaikea sanoa, pidän tästä keskivertoa enemmän, mut enpä ehkä kuitenkaan nelosen vertaa... Siis kolmonen pisteiksi.

Teresa 11.11.2011 (Jäsenprofiili)
Kaunis, neliönmallinen Valrhonan pala, tummaa suklaata jossa on miellyttävän pehmeä tuoksu. Puraistessa antaa kovan vastuksen hampaille. Sulaa hyvin kielen päälle, imeskeltäessä makua irtoaa todella hyvin, ja tuo maku on mahtavan aromikas, vaikkakin ehkä aavistuksen kitkerä. Suklaata purressa etenkin jälkimaku on vieläkin voimakkaampi, melkeimpä marjaisa, todella voimakkaan aromikas. Todella hyvää, tällaista pitää tumman suklaan olla - tämän erottaa muista ihan varmasti!

Kirsi I 10.11.2011 (Jäsenprofiili)
Tuttu reunoista viistottu napakka, suorastaan kova tummasuklaapala. Suklaan täyteläisen tumma maku irtoaa hitaasti. Laadukasta, mutta ei nyt niin kovin hohdokas versio tummasta suklaasta, jälkimaku on ikävän karvas, suorastaan pistelee kietlä ja niinpä pisteet laskevat.

Päivi 10.11.2011 (Jäsenprofiili)
Valrhonan neliö tummaa suklaata. Tuoksahti ihan tyypilliselleen tuoksulle. Kovaa on. Alussa mauton, mutta sitten kitkeryys alkaa levitä. Naama välittömästi kurtulle. Moskaa, yök! Jäljestä päin maku suussa oli kuin oksennus.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet