Laatusuklaa

VALRHONA Suklaalevyraadissa

Valrhona ampamakia 2010 64%
Tuotteen Valrhona ampamakia 2010 64% valmistusmaa on Ranska. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,36 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Valrhona -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Bean to bar / Single origin, Kaakaopitoisuus 40-64%, Levyt (lisukkeettomat), Tuotannosta poistuneet.
 

Elise P 31.01.2011
Ihastuttavan tumma tuoksu. Tuoksussa ja maussa häivähdys banaania. Suklaapala sulaa suuhun samettisen hitaasti. "Tarpeeksi" kaakaoinen ja hapokas maku. Pitkä, mauskas jälkimaku. IHANAA!

Mikko 31.01.2011
Tuoksussa havaittavissa hienoista vaniljan aromia. Kaakaon kitkeryys ja aromikkuus ovat tuoksussa myös läsnä. Ensimaku on hedelmäinen. Sulaessaan makuun tulee mukaan kitkeryyttä ja hapokkuutta. Hedelmäisyys säilyy herkullisesti koko ajan taustalla.Suutuntuma on samettisen pehmeää ja sopivan kuivaa. Suklaa on vahvaa, mutta ei ime kosteutta mukaansa. Todella herkullista ja nautinnollista.

Tuula 31.01.2011
Jykevä tumma suklaa. Perusmaku, jossa tuntuu kuitenkin jokin vieno "kirpeä" maku: aprikoosi tai muu hedelmä? Rakenteellisesti turhan paksuja paloja.

Minna Hi 28.01.2011
Mm, kunnon kaakaon tuoksu! Todella hedelmäinen maku, kukkainen ja raikas. Vähän sitruunainenkin, osin kirpakka. Kielen päällä kipristelee. Hieman liian makea tämäkin.

Janne H 28.01.2011
Voimakas tuoksu ja hedelmällinen. Maistaessa myös hedelmän makua ja aivan kun olisi pieni vivahde rusinaa, joka tulee hieman kaakaon läpi. Hyvän makuinen ja ei ole tungettu mitään rapisevaa sekaan. Tätä uppoaisi kyllä enemmänkin. Kiva jälkimaku ja voisi kuvitella hyvän punaviinin kaveriksi.

Oskari 28.01.2011
Tässä suklaassa on todella hedelmäinen maku. Tuote itsessään on sopivan kuivaa, kuitenkin siten että jälkimaku pysyy suussa pitkään. Tummien suklaiden paremmasta päästä.

Marika 28.01.2011
Valmistaja näkyy selvästi suklaan pinnalla, joten odotukset ovat verrattain korkealla. Hyväntuoksuinenkin vielä. Korkea suklaapalanen, mahtaakohan olla jotain täytesuklaata. Ei ole, mutta maukasta kumminkin. Miellyttävä maku, josta löytyy voimaa ja täyteläisyyttä. Jälkimmäinen menee aika pitkälle, jopa jonkinlaiseen paksuhkoon hedelmäiseen tuntemukseen asti. Hieman happoista ja imelähköä, mutta ei missään nimessä sokerista. En pystyisi syömään tätä montaa palaa aromikkuudesta huolimatta, joten siksi jätän arvosanan vain kolmoseen. Tässä oli jotain liiallista.

Salla M 27.01.2011
Pistävän voimakas tuoksu. Suuri odotus pehmeästä täytteestä valui tyhjiin. Pettymys maun suhteen, liian kitkerää. Ei minun suuhun sopivaa.

Kaisa 24.01.2011
Tärisyttävä tuote- ei voi muuta sanoa. Sileärakenteinen, pehmeä, hitaasti sulava ja hapokas. Kaakaota on riittävästi maussa sen ystävlle. Espresson paras kaveri? Liki loputon jälkimaku.

Sari H 13.12.2010
Haisee perinteiselle tummallesuklaalle ja siltä se maistuukin. Pieni pala suussa valtaa koko tajunnan, maku pistää kielenpäätä kummalla sivumaulla. Käsittämättömän häiritsevä kokemus, ei enää toiste.

Susanna K 10.12.2010
Jättisuklaapala tummaa suklaata joka osoittautuu Valrhonan suklaaksi kun siinä kerran lukee niin. Suklaa maistuu hivenen pistävälle ja mullalle mutta samalla jotenkin pehmeälle. Kaakaoprosentti ei kai kuitenkaan kovin korkea koska suklaassa maistuu sokeri suht hyvin. Tämä kävisi hyvänä vaihtoehtona leivonta/ruuanlaitto suklaaksi vaikkei mitään mättötavaraa olekkaan.

Iikka 10.12.2010
Tyylikäs, tumma palanen, joka on todella kovaa! Mutta varsin nopeasti sulavaa pureskeltuna. Tämähän täytyy purra pariin pienempään osaa, koska tämä on liian suuri, kova ja kulmikas kokonaisena. Hampaat nihkeytyvät, mutta tämä onkin ainoa tummien suklaiden yleinen huono ominasuus, joka on läsnä tässä suklaassa. Adjektiivit : pitkäkestoinen, hiostava, nenässätuntuva. Hyvä mutta turhan tavallinen tumma.

Hanna P 10.12.2010
Reilunkokoinen neliönmuotoinen tummansuklaan palanen, jossa lukee päällä Valrhona. Tuoksu on vahva ja jotenkin paahteinen. Yksikertaisesti liian tummaa suklaata makuuni. Imeskellessä irtoaa vahvan kaakaon ohella myös hedelmäisiä makuja, jotka ovat hyviä.

Jarkko 10.12.2010
Kaakaoisen tuoksuinen palanen paljastaa jo logokaiverruksellaan valmistajan nimen. Odottelen suklaan sulamista suussa... odottelen edelleen... Kaakaon maku on tummaksi suklaaksi juuri sopivan voimakas minun makuuni, kun seassakaan ei ole mitään loiventavaa. Suklaan marjainen maku on ehdottomasti miellyttävimmästä päästä. Tämä suklaa soveltuu myös hyvin pureskeluun, sillä marjainen maku tuntuu silloin vallan voimistuvan. Pehmeä jälkimaku suussa jättä iloisen hymyn naamalle.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani