Leader Vegeway

NEUHAUS Suklaalevyraadissa

Neuhaus millénaire
Tuotteen Neuhaus millénaire valmistusmaa on Belgia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Neuhaus -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Irtokonvehdit.
 

Jenni V 09.02.2017
Suorakulmion muotoinen maitosuklaakonvehti, jossa päällä on maitosuklaata sekä hieman tummempi suklaaraita koristeena. Sisällä on hasselpähkinäpraliinia, jonka joukossa on riisikrispiä. Tämä ei ole aivan niin makeaa kuin valkosuklaavariantti, ja jotenkin maitosuklaa myös peittää paremmin myös hasselpähkinän turhan tujua makua. Silti, kuvailisin tätä heikomman keskitason konvehdiksi, mukiinmenevää, yllätyksetöntä, heikon kolmosen tasoa.

Susanna K 19.12.2006
Tästä tulee mieleen joskus muinoin valmistettu Fami-patukka joka on sisällöltään juuri samanlainen, hieman rouskuva ja suklainen. Sisällä suht tiivistä maitosuklaata jossa mukana rouskuvia keksinpaloja? Suklaa joita ei voi syödä kuin yksi, liiallinen makeus saa ähkyn olon. Neuhaussilta yksi hyvistä konvehdeista makeudesta huolimatta.

Jarkko Karhunen 17.12.2006
Neuhausilla tykätään selvästikin tuon miljonääri-sanan käytöstä, koska nimen alta löytyy monenlaista ja -muotoista suklaata samalta valmistajalta. Ehkä nimi antaa konvehdille lisäarvoa, ehkä ei. Ulkonäkö on ainakin erittäin tylsä ja loppuunkäytetty.

Sisältö on varsin samantyyppistä kuin Méphistossa, mutta tässä on lisäksi pieni kirpakka lisämaku. Kovia murusiakin taitaa olla hieman enemmän. Niitä konvehteja, jotka rasiassa ollessaan jäävät aina viimeiseksi ja joita syödään vasta kun kaikki herkut ovat loppuneet.


ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet