Fazer

NEUHAUS Suklaalevyraadissa

Neuhaus prestige
Tuotteen Neuhaus prestige valmistusmaa on Belgia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Neuhaus -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Irtokonvehdit.
 

Jenni V 12.02.2017 (Jäsenprofiili)
Iso maitosuklainen, minusta sammakon muotoa muistuttava konvehti, jossa on koristeena ihan pähkinänkuorelta näyttävä kohouma. Täytteenä on juoksevaa karamellia, miksiköhän on sitten pähkinä koristeena? Kokonaisuus on kovin makea, ja kokonainen pähkinä olisikin sopinut sisälle todella passelisti tasapainottamaan makeutta. Karamellissa on kiva suolainen ja aavistuksen paahteinen twist, mutta silti maussa on jotain outoa josta en tykkää. Siitä ja makeudesta kakkonen.

Jarkko Karhunen 24.11.2013 (Jäsenprofiili)
Jostakin syystä minulle tulee tämän maitosuklaisen konvehdin muodosta mieleen sammakko. Keskellä olevasta kuviosta tulee mieleen manteli, joten odotan sellaisen löytyvän sisältä. Menipäs pieleen arvaukset. Sisällä on nimittäin puolijuoksevaa toffeeta eikä mitään muuta. Maitosuklaa ja toffee toimivat yleensäkin hyvin yhteen ja niin tälläkin kertaa. Ihan täydellinen toffeen maku ei kuitenkaan ole, vaan siinä on avaistuksen liikaa paahtunutta sokeria minun makuuni.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet