Leader Vegeway

NEUHAUS Suklaalevyraadissa

Neuhaus dark orange 56%
Tuotteen Neuhaus dark orange 56% valmistusmaa on Belgia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Neuhaus -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Katja Ke 21.09.2013
Reiluja hyvin tummia paloja. Tuoksuu pippuriselle tummalle suklaalle, itse asiassa todella houkuttelevalla tavalla. Onkohan tummasuklaa-parfyymia olemassa? Tämä tuoksu sopisi sille hyvin. Maku täyteläinen ja makea olematta imelä. Todella kaakaoinen, muttei yllättäen lainkaan kitkerä, tummuudesta huolimatta. Edes jälkimausta en erota kitkeryyttä. Oikein tumma suklaavanukas tulee täyteläisyydestä mieleen. Maustetta en erota, vaikka jotain tryffelimäistäkin tässä saattaa olla. Hemmotteluun. Viisi pistettä.

Jarkko Karhunen 19.09.2013
Tummassa suklaassa on mieto appelsiinin tai muun sitruksen tuoksu. Maussa tuo sitrusmaisuus on selvästi vahvempi, eikä suinkaan pelkästään hyvällä tavalla. Imeskelemällä suklaa lankeaa sitrussuklaiden perisyntiin, eli tiskiainemaisuuteen. Suklaan seassa tuntuisi olevan (ilmeisesti) karamellisoitua appelsiininkuorta, joskin sitä on käytetty säästeliäästi. Toiseen palaseen siiryttäessä tiskiainemaisuus on hieman lieventynyt, mutta ei kadonnut. Appelsiini ja suklaa kuuluvat omiin suosikkiyhdistelmiin, mutta yhä useammin olen huomannut, että näiden aineiden yhdistäminen menestyksekkäästi ei selvästikään ole ihan helppoa. Itse suklaa on varsin sileää ja miellyttävää suussa, mutta sekään ei siivitä parempiin arvosanoihin.

Hanna P 19.09.2013
Maisteltavakseni sattui levyn ainoa jättipalanen tekstillä "neuhaus". Tummaa on suklaa ja pippurinen on tuoksu. Melko kovaa suklaata ja napsahtaa purressa, jotain rohisevaakin on joukossa. Aluksi vähän ynseä maku, sitten tulee heleän sitruksisia ja pehmeän kermaisia aromeja. Vaikka alkumaku vähän ynseä onkin, sitten tulee niin ihania ja persoonallisia makuja, että on aivan pakko heltyä vitoseen.

Iikka 18.09.2013
Tumma suklaa ja appelsiininen tuoksu. Maku on puolivoimakas hedelmä. Voi olla se appelsiini. Tummasuklaa jää hieman taka-alalle. Persoonallinen maku on jopa hieman häiritsevä. Kuitenkin syötävä herkkupala.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet