Fazer

NOBLISSIMA Suklaalevyraadissa

Noblissima choco & cream
Tuotteen Noblissima choco & cream valmistusmaa on (ei tiedossa). Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,83 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Noblissima -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Jäätelöt, Tuotannosta poistuneet.
 

Janne J 26.06.2009 (Jäsenprofiili)
Erinomainen tuoksu. Ensivaikutelma on tosi kermainen ja kaakaota on jäätelössä havaittavissa keskimääräistä enemmän. Seassa on ilahduttavan isoja suklaapalasia, jotka harmittavasti tosin ovat jotain geneeristä mitäänsanomatonta tummaa suklaata. Äklötys on lähellä isommissa määrin, mutta pieni annos jälkiruokana voisi olla hyvinkin toimiva.

Hanna P 26.06.2009 (Jäsenprofiili)
Tummanruskeaa suklaajäätelöä reiluin suklaalastuin. Tuoksu reippaasti suklainen. Jäätelö oikein oivallisen makuista, sopivasti ja hyvin suklaista ja kermaista. Suklaapalaset uhkaavat laskea muuten oivallisen jäätelön pisteitä, sillä ovat valitettavan tylsiä "muovinpalasia".

Päivi 26.06.2009 (Jäsenprofiili)
Tummahkoa suklaajäätelöä, jonka seassa isoja tummia suklaan palasia Ensimaku oli aika mauton, mutta pian alkaa tulla sopivan mietoa makua. Yllättävää kyllä, etten pidä seassa olevista suklaanpalasista. Muuten ihan ok.

Jari 26.06.2009 (Jäsenprofiili)
Jee, täysosuma! Suklaahiput kruunaavat täydellisen makuisen jäätelön, joka maistuu samenttisen pehmeältä. Hivenen hipuissa maistuu kaakao, muttei se pilaa tätä vaan tekee paremman jälkimaun. Tuoksu on kiva.

Jarkko Karhunen 25.06.2009 (Jäsenprofiili)
Todella voimakkaan kaakaoisen tuoksuista ja runsaasti isoja suklaahippuja sisältävä jäätelö. Koostumus on kermainen ja suklaahippuset ovat oikeastaan enemmänkin lastuja. Kaakaon maku on varsin voimakas ja suklaapaukkujen suklaakin on sen verran tummaa, että omaan makuun menee jo överiksi. Tämä on tumman suklaan ystävän suklaajäätelöä, ehdottomasti. Germaanimarketista tätä löytää.

Susanna K 25.06.2009 (Jäsenprofiili)
Vahvan suklaan tuoksuinen jäätelö. Pehmeää ja sopivan suklaista. Seassa isohkoja suklaahippuja. Tässä on makukoostumus kohdillaan. Suklaajäätelön ystävälle varma nautinto.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet