Leader Vegeway

HERSHEY'S Suklaalevyraadissa

Hershey's milk chocolate
Tuotteen Hershey's milk chocolate valmistusmaa on Yhdysvallat. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 2,14 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Hershey's -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat.
 

Joblo 29.01.2017 : Erinomainen koostumus, kaakaoisuus ja makeus, mutta tuo happaman oksennusmainen ilmeisestikin maitojauheesta tuleva sivumaku iskee kyllä niin päin näköä, että arvosana tippuu kuin lehmän häntä. Tämäkö on amerikkalaisten käsitys herkullisesta maitosuklaasta??

NEo 11.12.2010 : Eipä kovin imartelevia kommentteja ole näistä Hersheyn suklaista annettu. Uhkarohkeasti ja ennakkoluulottomasti päätin kuitenin kokeilla. Tuoksu on vahvan kaakaoinen ja oikeastaan aika houkutteleva. Rakenne suussa sulava. Maku voimakkaan suklainen. Tämähän on oikeastaan aika hyvä suklaa ja en maista alkuun niinkään happamuutta. Vasta kolmannen palan jälkeen huomaan sen oksennusta muistuttavan jälkimaun, mutta sä häviää aika nopeasti suusta. Liekkö oma makuaistini erilainen, mutta mielestäni tämä on ihan OK suklaa piesntä epämielyttävää jälkimakua lukuunottamatta. Eipä tosin tulisi ostettua koska ihan kotimaasta löytyy huomattavasti parempaa tavaraa.

eppuli 13.09.2008

c-mies 08.04.2007 : Suomalaisittain oudohko sivumaku. Kotimaiseen suklaaseen tottuneelle hieman kitkerä eikä samettinen ja pehmeä kuten useat kotimaiset.

Equilan 29.01.2007 : Jälkimaku tuo vahvasti mieleen oksennuksen.

denis 22.12.2005 : oikein hyvää

Pertti 13.12.2005 : Onko tämä tehty piimään? Omituisen hapan maku, ihan kuin olisi pilaantunutta.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet