Leader Vegeway

HERSHEY'S Suklaalevyraadissa

Hershey's milk chocolate
Tuotteen Hershey's milk chocolate valmistusmaa on Yhdysvallat. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 1,30 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Hershey's -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat.
 

Jenni V 10.10.2017
43g patukka maitosuklaata. Palojen formaatti on ohut ja raamillinen laatta, jossa on Hershey's -teksti. Formaatti on ihan kiva, ja farm fresh milkiä valmistusaineena on näköjään käytetty. Siihen sitten kaikki patukan plussat jäävätkin, sillä maku on karmaiseva. Oksennuksen aromi puskee läpi. Miten jenkit voi sietää näin hirveää suklaata? Ei järkyn ylimakeaa, mutta tuo aromi on vaan HIRVEÄ! Ykkönen.

Timo H 22.02.2011
Suklaa nostaa monta adjektiivia mieleen: rasvainen, jauhoinen, sokerinen (ei siis makea), hapan... Ikävä kyllä yksikään adjektiiveista ei ole positiivinen.

Minna Hi 14.10.2010
Tämä tuoksuu halvalta pääsiäismunasuklaalta. Maussa on outoa happamuutta, tämä on aika kauheeta... Maistuu oksennukselta tai happamalta maitojauheelta. Miksi ihmeessä tällaista tehdään, voiko tästä pitää kukaan?

Saila 11.01.2008
Tämä tuote on niin monesti tullut vastaan mainittuna kirjoissa ja ylistettynä jumalaiseksi herkuksi, että kun lomamatkalla osui silmiin paikallisen marketin hyllyssä niin olihan sitä pakko maistaa!

Pettymys. Se ei nimittäin ole ollenkaan hyvää. Onko tästä nyt pääteltävä että suomalainen suklaamaku on täysin erilainen kuin jenkkien? Suklaa maistui jotenkin ...pilaantuneelle. Yyh. Paikallisessa hintaluokassa se oli vieläpä kallista, mutta yhtä maistettuani jätin ilomielin pari muuta patukkaa terveisiksi hotellin siivoojalle.

Anja 19.08.2007
Makea, epämiellyttävän tuoksuinen, vaalea, pehmeä ja nopeasti sulava, hieman rakeinen koostumus. Lapsuudessani amerikkalainen suklaa maistui tältä. Siitä syntyikin ennakkoluuloni, että suomalainen suklaa on aina parempaa..

Tytti 10.07.2007
Tuoksu melko vahva, maku jauhoisen pehmeä, mieto, toisaalta vähän eltaantuneen maidon makuinen, jollekin avustajalle tuli mieleen jopa oksennuksen maku. Ei kovin miellyttävä suklaa.

Ulla 13.06.2007
Tuntuu rakeiselta hampaissa, tunkkainen maku iskee heti vastaan. Hirvittävä jälkimaku, todennäköisesti pahin suklaa jota olen eläissäni maistanut. Vaatii hampaiden pesun välittömästi.

Salla Elina Salo 10.05.2007
Luotaantyöntävä tuoksu, oikeammin haju, on mainittava heti aluksi! Märkä heinäpaali? Suklaata täytyy pitää suussa todella kauan, ennen kuin mitään makua alkaa irrota. Kun makua alkaa tulla, se on todella erikoisen makuista, ei minkään suklaan makuinen ollenkaan. Jälkimaku on erehdyttävästi hieman tumman suklaan tuntuinen.

Jarkko 06.08.2005
Onko tämä voita vai suklaata? Tämä on niin rasvaista ja jauhomaista että pahaa tekee. Suoraan sanottuna maku suussa on mitä vastenmielisin, eikä tätä ilman hyvää syytä toista palaa suostu suuhunsa laittamaan.

Susanna K 06.08.2005
Tuoksuu ihmeen metallille! Tulee olotila etten halua laittaa tuota suklaata suuhun, mutta makuarvion antamiseksi riski on otettava.. :) Suklaasta leviää sieraimiin jotain aivan kuvottavaa makua, tekee mieli puraista ja syödä nopeaa koko suklaa. Jälkikaikuna kitalakeen jää ns. "hiekkakerros". Maitosuklaa pahimmasta päästä!
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet