Leader Vegeway

HERSHEY'S Suklaalevyraadissa

Hershey's take 5
Tuotteen Hershey's take 5 valmistusmaa on Yhdysvallat. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Hershey's -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat.
 

Jenni V 09.10.2017
No nyt on patukassa komponentteja, on 5 kerrosta eli matiosuklaata, pretzeliä, maapähkinävoita, karamellia ja maapähkinää. Patukassa on kaksi erillistä kiinteähköä ja kovaa palaa. Pretzel on kovaa ja mautonta, ja minusta patukassa turhaa. Sekoitus on jännä, mutta kokonaisuus ei vaan toimi. Tämä on vähän kuin peanut butter cupin ja snickersin sekoitus (pähkinä tosin peittyy aika lailla), johon on tungettu lisäksi suolakeksiä. Kakkonen.

Antti M 10.10.2008
Hersheyn kökköä maitosuklaata, kuivaa rinkeliä, karamelliä sekä maapähkinöitä - ja vielä king size -kokoisena. Kolme litteää pökälettä, joista yhden pystyy syömään jotenkin mutta kylläpä on heikko tuote. Kuiva ja suolainen rinkeli maapähkinänmaulla ei vetoa pätkääkään, eikä suklaa auta asiaa. Heikompiakin patukoita on varmasti maistettu mutta eipä nyt äkkiseltään tule yhtään mieleen...

Antti H 03.10.2006
Herkullista maitosuklaata ja toffeeta, joka on pilattu suolaisella
keksillä. Keksistä jää suolainen jälkimaku suklaan jo sulettua suusta.
Hämmentävä yhdistelmä.

Satu 03.10.2006
Ensimmäinen maku on miellyttävä makean suklainen. Mutta sitten... kovin äklösuolainen sekamelska pistää tuulemaan oikein täysillä. Patukassa on käytetty viittä eri "ainesosaa" (maitosuklaa, maapähkinät, toffee, maapähkinävoi ja pretzelsit), joista kolmellakin olisi pärjännyt. Kyllä jää viis ottamatta seuraavan kerran, kun kohdataan. Hrrr... puistattaa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet