Leader Vegeway

HERSHEY'S Suklaalevyraadissa

Hershey's milk chocolate with almonds
Tuotteen Hershey's milk chocolate with almonds valmistusmaa on Yhdysvallat. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 1,83 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Hershey's -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat.
 

Jenni V 10.10.2017
Oho, tuli vahingossa valittua karkkihyllystä king size-kokoinen patukka, eli kokonaista 73g syötävää. Patukassa on edelleen pieniä ohuita paloja, raamillisia ja Hershey-tekstillä varustettuja. Ja kyllä, maitosuklaa edelleen mielestäni maistuu oksennukselta. AINOA asia joka hellytti minua antamaan tuotteelle kakkosen on ilahduttavan suureksi jätetyt mantelinpalat. Oksennuksen aromia ne kuitenkaan eivät mietoudessaan pystyneet peittämään. Ykkösen ja kakkosen rajoilla tässä siis liikutaan.

Minna Hi 27.09.2010
Makea tuoksu ja jotenkin outo. Mantelin kohdalta maistuu hyvältä mutta suklaa on jotenkin ällöttävän makeaa ja "happaman" makuista. Jaha, aineksissa lukee oikein erikseen, että laktoosia. Tietää kipeää vatsaa. En tiedä onko minulle sattunut joku pilaantunut kappale, mutta tämä on kauhean pahaa; happaman maidon makuista.

Antti M 26.08.2007
Pakkauksen avauduttua huoneen täyttää oksennuksen haju. Todella karmeaa. Uskaltauduin haukkaamaan palasen, enkä havainnut mitään mantelista; suklaakin oli todella mitäänsanomatonta. Onneksi maku ei vastannut sentään hajua mutta kyllä jäi loppu syömättä.

Salla Elina Salo 19.05.2007
Aivan järkyttävän hajuista suklaata. Pähkinöitäkään en pysty maistamaan, vaikka suussa ne tuntuvatkin. Jauhoinen ja karvas. Tätä en toista palaa ota. Ikinä.

Jarkko 18.06.2006
Suklaa haisee samalle kuin aiemmin maistelemani Hershey's-suklaat, eli suoraan sanottuna lievälle oksennukselle. Onneksi haju ei ole mausaa läsnä kovin voimakkaasti. Itse asiassa haju muuttuukin syödessä rasvan mauksi, eli siitä se hajukin varmaan on lähtöisin. Koostumuskinon varsin rasvainen ja suklaa jää varsin keskinkertaiseksi. Manteli sopii hyvin suklaan kaveriksi, mutta ei pelasta kokonaisuutta lievältä vastenmielisyydeltä. Kyllä minä nyt jo uskon, että Hershey's-suklaat eivät ole minun makuuni.

Susanna K 17.06.2006
Makea mantelisuklaa, ihanasta rouskuu mantelit suussa. Nenään tulee kuitenkin suklaan myötä ihme tunne, sellainen kivipöly tai joku. Kyllä mulle toimii tämä jenkkisuklaa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet