Laatusuklaa

HERSHEY'S Suklaalevyraadissa

Hershey's milk duds
Tuotteen Hershey's milk duds valmistusmaa on Yhdysvallat. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,83 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Hershey's -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Suklaakuorrutteiset.
 

Jenni V 10.07.2019
85g kunkkukoon rasiallinen maitosuklaakuorrutteisia toffeekarkkeja tuli vastaan. Nämä on sitkeitä, vähän kuin sellaisia englannintoffeita. Pikkuveljen parhaat tulee mieleen, itse toffee on ihan hyvän makuista (joskin sitkaana jää hampaisiin kiinni), mutta suklaa on valitettavasti jenkkityyliin ala-arvoista, rakeista ja aika pahaa. Mausta tulee mieleen jotkun halvat suklaarusinat, joiden kuorrute on päässyt kiteytymään. Kakkonen.

Iikka 23.05.2016
Tuoksumattomat papanat maistuvat kuin ylivuotinen joulukalenterisuklaa, eli tunkkaiselle tai pölyiselle. Jotain hampaisiin tarttuvaa on laitettu suklaan sisälle. Maistuu etäisesti karamellille. Kyllähän näitä mässyttää mielellään, kumma kyllä.

Annamari 23.05.2016
Sokkomaistelu: Ruskeita palleroita, joissa ohut suklaakuori ja sisällä on toffeeta. Aluksi makua ei irtoa oikeastaan lainkaan ja koostumus on jähmeä kuin purkkaa söisi. Jollain tapaa tässä on kotikutoinen maku, joka muistuttaa itse tehtyä toffeeta. Tarttuu hampaisiin, mutta ei-teollinen maku miellyttää. Toffeekarkkina ihan hyvä, mutta suklaatuotteena kehno, koska suklaa ei maistu. 2,5 --> 3 p.

Hanna P 20.05.2016
Suklaarusinoitakin muistuttavia maitosuklaapalleroita onneksi toffeisella täytteellä. Kova ja sitkas, mutta melko makeakin toffee ja jokseenkin mauton suklaapäällys. Yleensä pidän tämmöisistä tuotteista, mutta kun maku on pliisu ja toffee tarttuu hampaisiin niin ei tälle täysiä pisteitä voi antaa. Ihan ok "mässytettävää" kumminkin.

Kirsi I 18.05.2016
Ruskeita palleroita, hyvin ohut ja mauton suklaakuori, sisällä sitkeää toffeeta, semmoista hammasrautojen irrottajaa. Maku on vaisusti karamellisoidun sokerin makuinen, suorastaan paahteinen. Hampaat tarttuvat yhteen, joten puheenvaimennustarkoitukseen kelvollisia. Muuten jää vaatimatomaksi.

Jarkko 01.07.2010
Elokuvista tuttu milk duds osui käsiini Haaparannan makeismarketissa. Mainittakoon, että en tiennyt tuotteen valmistajaa ennestään ja kun se paljastui Hershey'siksi, tapahtui heti pienoinen pettymys, tai ainakin odotusten putoaminen. Luulo ei kuitenkaan aina ole tiedon väärti, joten ei muuta kun rasiaa aukomaan. Rasiassa olevat epäsäännöllisen muotoiset pallerot ovat yllättävän isoja, lähes viinirypälekokoa. Pallerothan ovat siis maitosuklaakuorrutteista toffeeta. Yllätyn positiivisesti mausta, vaikka suklaan maku ei kovin vahvana pääsekään esille, jos oikeastaan ollenkaan. Toffee on paksua jankkia, jota joutuu tosissaan pureskelemaan. Pistin "tieteen nimissä" suuhun viisi dudia kerralla ja täytyy myöntää, että isonkin miehen leuat pysähtyivät kutakuinkin siihen. Toffeen maku ja koostumus miellyttävät. Mausta (varsinkin jälki-) tulee mieleen se mummon uunipellillä kovettama kinuskijuttu ja koostumuskaan ei kauas heitä täydellisyydestä. Kelpo tuotetta ovat Hershey'n pojjat ja tytöt valmistaneet. Taitaa kuitenkin olla yrityskaupassa hankittu tuote...
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani