Leader Vegeway

HERSHEY'S Suklaalevyraadissa

Hershey's Reese's fast break
Tuotteen Hershey's Reese's fast break valmistusmaa on Yhdysvallat. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,67 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Hershey's -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat.
 

Jenni V 10.10.2017
51g jämerä patukka sisältää heikkoa ylipehmeää maitosuklaata, paksun kerroksen makean suolaista maapähkinävoita, sekä sen alla jämäkämmän kerroksen nougatia. Eli patukka on vähän kuin snickers mutta nyt toffee-pähkinäyhdistelmän tilalla on peanut butteria. Aika helppo sanoa kummasta tykkään enemmän... Nimen perusteella odotin jostain syystä keksiä tai jotain muuta rapsakkaa. Plääh. Kakkonen.

Jarkko 05.05.2012
Tämä on snickersin muotoinen ja kokoinen patukka, joka haiskahtaa jo heti ennen ensipuraisua suolaiselta maapähkinävoilta. Palasen puraisu vahvistaa epäilykset: Ällöä maapähkinävoita pursuaa patukasta suuhun levittäen joka paikkaan suolaista pähkinätöhnää. Vaikka suolapähkinät suklaassa ovatkin todella hyvä idea, ei samaa voi sanoa maapähkinävoista. Se tuntuu suussa puolisulalta voilta ja maistuu lähinnä joltakin pilaantuneelta. Kokonaisuus jää varsin ällöksi.

Salla Elina Salo 08.02.2009
Ah tätä suolaisen suklaan tuoksua. Aluksi tällainen suolaisuus suklaassa tuntui järisyttävän kaamealta, mutta suklaa suklaalta siihenkin lisään alkaa tottua. Iso ja muhkea suklaapatukka näyttää hyvin herkulliselta. Suklaakuorrutuksen sisällä ranskalaista nougat'ta ja maapähkinävoita. Tämä patukka oli piristysruiske päivään ja herätys makunystyröille. Suolaisuus ja yltiömakeus on siinä ja siinä, etten hoipu loppupäivää sokerihumalassa. Suklaakuorrutus tuntui keskieurooppalaisen makealta, sisältö makeudessaan ja suolaisuudessaan amerikkalaisen överiltä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet