Leader Vegeway

HERSHEY'S Suklaalevyraadissa

Hershey's heath
Tuotteen Hershey's heath valmistusmaa on Yhdysvallat. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Hershey's -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat.
 

Jenni V 09.10.2017
39g patukka, joka kuvauksen mukaan sisältää maitosuklaata ja englannin toffeeta. Jaa, ulkoisesti tämä on kuin daim, englannin toffeeko muka sisältää mantelia?? Eroa toki daimiinkin on, tämä ei ole niin hyvää. Krokantti on tosi vaaleaa ja sitä on selkeästi paksumpi kerros, ja siinä on myös mantelinpaloja joukossa. En kyllä millään miellä krokanttia enkkutoffeeksi... Suklaakaan ei ole yhtään niin maukasta kuin Daimissa, tosin sitä ei kunnolla päässyt maistelemaan kun krokanttia on suhteessa liikaa. Kakkonen.

Antti M 20.11.2008
Hersheyn 'herkkua' taas maistissa eli 'englantilaista toffeeta' maitosuklaan kera ja patukkamuodossa. Ei kyllä ihan ensimmäiseksi mieltäisi tätä kuivaa keksimäistä sisusta toffeeksi, se täytyy todeta. Yllättäen suklaa ei olekaan sietämättömän pahaa eli sentin-pari voi jopa maistella tästä noin Daim-patukan kokoisesta ja oloisesta tuotoksesta. Todella ankea kokonaisuus, josta jää vain hieman poltetun siirappimainen suklaata etäisesti muistuttava jälkimaku. Ei siis mitään yllätyksiä tarjolla tämän firman kohdalla...
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet