Leader Vegeway

BOVETTI Suklaalevyraadissa

Bovetti mendiants lait
Tuotteen Bovetti mendiants lait valmistusmaa on Ranska. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,54 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Bovetti -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Suklaanapit.
 

Aki 04.06.2013
Ohut pala maitosuklaata, jossa reilusti marjaa ja pähkinää. Hieman samansuuntainen kokemus, kuin saman merkin tummassakin versiossa. Marjaa ja pähkinää on niin reippaasti, että suklaa jää sivurooliin. Tästäkin jää tuntuma, että täytyisi saada lisää ennen kuin pystyy antamaan lopullisen arvion.

Olli P 05.05.2013
Ohut maitosuklaa, joka on jotakuinkin samanlainen ulkonäöltään kuin kaimansa tummasuklaaversio. Samoilla lisukkeilla kaikenkukkuraksi. Mieto tuoksu. Suklaa on pehmeähkö ja makeahko maitosuklaaksi. Sattumat toimivat paremmin tässä versiossa itse suklaan kanssa yhteen kuin tummassaversiossa. Jälkimakuna jää kiva pikku makeus. Maitosuklaa versio toimii ehdottomasti paremmin, mutta sattumien määrässä ja monipuolisuudessa on menty tässäkin hieman överiksi. Paksummin suklaata, hieman järkevyyttä lisäkkeisiin niin...

Anita 20.04.2013
Ohoh, onpas ohueen suklaapalaan saatu paljon sattumia; pistaasi- ja joku muukin pähkinä, lisäksi joukossa näyttäisi olevan useampaakin laatua kuivattuja marjoja/hedelmiä. Hyvää, makeaa suklaata, mutta sen maku häviää suussa aika pian ja jäljelle jää rouskuteltavat sattumat. Erittäin mielenkiitoinen tuttavuus. Täytynee laittaa hankintalistalle.

Veli-Matti 17.04.2013
Ohut maitosuklaalevy, jossa kiinni paljon sattumia (pähkinöitä, rusinoita). Suklaa itsessään keskivertoa parempaa, toimisi hyvin myös yksinään. Sattumat antavat lisäarvoa. Rauhallinen jälkimaku, yleisesti ottaen hieman makea kokonaisuus.

Saara 12.04.2013
Onpas hyvän näköinen pala; maitosuklaata runsailla kuivahedelmä- ja mantelitäytteellä. Erilaisia rusinoita ja karpaloa tässä ainakin näkyisi olevan. Pala on melko ohut, miinusta siitä. Toisella puolella lukee Bovetti, jonka ansioluetteloon suklaa pitänee lukea. Heti maistelun alkuun täytyy todeta, että tuotteen manteli maistuu härskiintyneelle, eli on pilalla. Toisessa puolessa palaa rusinat hiukan keventävät kokonaisuutta, mutta valitettavasti halvahko maitosuklaa ja huippumakeat rusinat luovat yhdessä niin sekavan makean cocktailin, ettei sille voi antaa 2 pistettä enempää. Enemmän makeannälkään syötävä välipala kuin herkullinen suklaa, ja suklaa jää aivan toisarvoiseksi elementiksi tässä.

Mikael 11.04.2013
Kuivattuja hedelmiä ja pähkinää sisältävä suklaalevyy, ohut vaalea, jälkimakuna pähkinä vie pääosan, keskiverto makuelämys, ei mitenkään sykähdyttävä ja pysäyttävä makunautinto mutta ei huonokaan.

Miriam 11.04.2013
Ohutta, paljon erivärisiä ja -kokoisia rämmäleitä sisältävää suklaata. Suklaata on vaikea maistaa kaiken oheiskrääsän joukosta eikä se nähtävästi maistu mitenkään erikoiselta, sillä rusinat ja pähkinät vievät kaiken tuntuman suklaasta.

Eeva-Liisa 10.04.2013
Kivan näköinen! Kuivatut hedelmät maistuvat hyvältä. Suklaa voisi olla vähän paksumpaa. Hyvä ja mieto suklaa. Ei jätä juuri jälkimakua.

Jarkko Karhunen 30.03.2013
Ohuita, pieniä maitosuklaisia "levyjä" (3x3cm), joiden toiselle puolelle on ripoteltu vaihteleva määrä vaihtelevaa tavaraa. "Tavaralla" tarkoitan tässä erilaisia pähkinöitä ja kuivattuja marjoja, jotka ovat jakautuneet levyihin varsin epätasaisesti. Joissakin levyissä on paljon kaikkea ja joissakin vähän mitään. Nämä ovat kuitenkin varsin mielenkiintoista pureskeltavaa. Maut vaihtelevat palasten välillä niin suuresti, että tällaiseen tuotteeseen ei ainakaan helposti kyllästy.

Katja Ke 22.03.2013
Kauniin neliömäisten ja lehdenohuiden suklaapalojen pintaan on upotettu kuivattuja hedelmiä ja pähkinöitä. Suklaa on yllättävän makeaa, eikä kaakao juuri maistu. Hei, tämähän on se joulukalenterisuklaan tuttua tutumpi maku! Yllättävän herkulliset kuivatut hedelmät ja sattumista erottuva jouluinen mauste ovat mieleeni ja pisteet nousevat kolmeen.

Hanna P 20.03.2013
Jännän näköisiä maitosuklaan palasia tekstillä Bovetti. Pala on ohut mutta sattumat suuria. Ainakin rusinan ja mahdollisesti myös pistaasipähkinän tunnistan, ja näyttääpä joukossa olevan muutakin kuivattuja hedelmiä ja marjoja. Tuoksu makean pähkinäinen. Suklaa tosi makeaa ja niin on sattumatkin... Ja minähän kyllä pidän makeasta! Suklaa jää paikoin jopa hieman sivuosaan, mutta se ei haittaa sillä sattumat maistuvat hyvältä. Mielenkiintoinen ja hienostuneen oloinen tuote ja siis myös todella hyvää.

Iikka 19.03.2013
Kerrassaan hauskoja palasia. Ohut suklaalevy ja monenlaista kokonaista sattumaa on ripoteltu päälle, ilmeisen sattumanvaraisesti. Artisaani Bovetti lienee sen tehnyt omin pikkukätösin. Menossa mukana on silmämääräisesti huomioituna paria pähkinää, ehkä rusinaa. Ohut suklaa sulaa salamannopeasti suussa, jättäen jälkeensä sattumat. Maitosuklaa taitaakin olla vähän sivuosassa. Jännittävä tuote, sillä jokainen suupala on erilainen. Hyvää, muttei erinomaista.

Sari H 19.03.2013
Omituisen näköinen, on ennakkoluuloja suklaita kohtaan, joissa on erilaisia kokkareita (pähkinää, rusinaa yms). Kun syötävät asiat tuoksuu hyvälle, niitä voi maistaa eikä tämä tuote tuota pettymystä, hyvvää on! Jopa mukana olevat kokkareet tuo kivasti oman elämyksensä, kokonaisuus toimii. En vain tajua, miksi ohuen ohueassa suklaassa on kokonaisia pähkinöitä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet