Fazer

BOVETTI Suklaalevyraadissa

Bovetti chocolat lait fruits secs
Tuotteen Bovetti chocolat lait fruits secs valmistusmaa on Ranska. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,75 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Bovetti -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Iikka 20.02.2013 (Jäsenprofiili)
Tyylikkäissä maitosuklaan palasissa on sisällä varsin harvakseltaan kokonaisia pähkinöitä ja ilmeisesti vielä harvemmassa jotain muuta. Suklaa itse on laadukkaan makuista. Seassa maistuu pähkinä sekä ehkä taateli, joka voisi olla se harvoin esiintyvä. Voi se olla rusinakin. Joka palaan on tainnut pähkinää osua, muttei sitä toista. Tälläinen yleensä rokottaa pisteitä. Vaikka näin tapahtuisi, saisi tämä nelosen helposti. Taivun kuitenkin vitoseen, sillä artisaani Bovetin tavoin uskon, että teos on aina persoonallinen.

Teresa 19.02.2013 (Jäsenprofiili)
Isoja Bovetti-merkkisiä maitosuklaaneliöitä. Selvästi jotain sattumaa näkyvissä, rusinoita tai jotain muita kuivahedelmiä ja olisikohan ainakin pistaasipähkinöitä. Tuoksu melko neutraali, aavistuksen marjainen. Maku on jotenkin...mitäänsanomaton. Suklaa itsessään maistuu lähinnä tomusokerille ja rasvalle - ainoa maku tulee, kun sattuu haukkaamaan kohtaa, jossa on runsaasti marjoja, ja marjojenkin maku on jotenkin vaisu. Ikävä kyllä nämä "maku-osat" on tosiaan ryppäinä, tosi epätasaisesti jakautuneet, ja muuten saa mutustella tätä oikeasti lähinnä oudon makuista suklaata. Kokonaisuus on yhteen sanaan tiivistettynä vaisu.

Hanna P 19.02.2013 (Jäsenprofiili)
Maitosuklaata reiluin paloin. Sattumina näyttäisi olevan rusinoita ja kokonaisia pähkinöitä tai manteleita. Hyvää, pehmeän ja laadukkaan makuista suklaata. Sattumat aika epätasaisesti jakautuneet, muuten en kyllä suklaasta moitteen sijaa keksi. Hieno tuote!

Jarkko Karhunen 19.02.2013 (Jäsenprofiili)
Maitosuklaisia paloja, joissa näyttäisi olevan ainakin kokonaisia manteleita, pienempää
pähkinämursketta ja useammanlaisia kuivattuja hedelmiä tai marjoja. Maistanpa ensin pelkkää suklaata. Maitosuklaa sulaa hiljalleen eikä meinaa millään vapauttaa makuja. Pikkuhiljaa mieto kaakaon maku irtoaa ja huomaan samalla suklaan olevan hieman silkkiä rakeisempaa. Odottelen ja odottelen lisämakua, mutta sitä ei ole. Nappaan siis palasen, jossa sattumiakin, jolloin tietenkin joutuu käyttämään hampaita. Kaikki lisukkeetkin ovat varsin mietoja maultaan, johan nyt on. Miksi mikään ei maistu miltään? Lähes mauton ei tietenkään voi olla kovin kauhea negatiivisessakaan mielessä. Maitosuklaasta irtoaa pikkuhiljaa parin suuren palasen jälkeen jonkin verran makeutta, mutta ei vieläkään sitä mitä kaivattiin.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet