Laatusuklaa

CARREFOUR Suklaalevyraadissa

Carrefour selection lait fourré facon banoffee
Tuotteen Carrefour selection lait fourré facon banoffee valmistusmaa on Ranska. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,80 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Carrefour -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte).
 

Annamari 05.05.2019
Sokkomaistelu: Huh, kun jo tuoksu on niin makea, että inhottaa. Täytteenä on keksiä ja jotain hedelmäistä täytettä. Makujen sekasorto ja ylimakeus eivät nyt toimi yhteen. En pidä tuotetta onnistuneena, kun en saa kiinni, mistä mausta on kyse.

Jarkko 20.04.2019
Vaaleita ja melko littanoita maitosuklaatyynyjä. Täytteenä ei suinkaan ole höyheniä vaan jotain hillonkaltaista ja toffeenkaltaista. Maku on valitettavasti sen halvimman kastin suklaan mukaista, eikä tästä varsinaisesti makuja erota. Paitsi sokeri, se kyllä maistuu.

Janne J 30.03.2019
Ruman näköisiä palasia, jotka tuoksuvat makealle. Pehmeitä rakenteeltaan, kenties siksi että sisällä on jotain ehkä kinuskikastikkeeseen viittaavaa makeaa täytettä. Vaalean suklaan ominaispiirteistä on vaikea saada kiinni, koska täyte varastaa kaiken huomion. Kokonaisuus jää joka tapauksessa hyvin keskinkertaiseksi. Tämä menee minulla suklaan sijaan enemmänkin karkkikategoriaan, eli luokittelen sen tuotteeksi, jota saattaisi mättää makeanhimoon jotain luokatonta reality-tv:tä katsoessa.

Iikka 30.03.2019
Makeaa, makeaa maitosuklaata. Jokin tuo mieleen inhottavan jäätelönkuoren, kaikki tietää sen jos sulanutta jäätelöä pakastaa uudelleen. Inhaa. Mutta kun tälle antaa uuden mahdollisuuden, tähän tottuu… ja voisi syödä vaikka kuinka paljon. Sisällä on kerros tai kaksi tuntematonta ainetta. Kerrassaan verraton makea maitosuklaa, vaikka nyansseja ja jänniä makuja ei olekaan.

Hanna P 30.03.2019
Vaaleaa maitosuklaata iso ja pehmeälinjainen palanen, makealla ja jännittävällä tuoksulla. Sisällä ainakin kaksi kerrosta täytettä: Läpikuultava hillo ja kiinteä vaalean ruskea hieman rohiseva täyte. Makeutta paljon, mutta sitten maistan jotain suolaistakin. Alan jo epäillä todellisuudentajuani, niin vähän se häivähtää. Jos tämä särmikkyys olisi vahvempaa saisi täydet pisteet, mutta nytkin hyvä ja jänskä tuote.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani