Laatusuklaa

CARREFOUR Suklaalevyraadissa

Carrefour selection blanc nougatine & pistaches caramélisées
Tuotteen Carrefour selection blanc nougatine & pistaches caramélisées valmistusmaa on Ranska. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,60 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Carrefour -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Valkosuklaiset.
 

Annamari 05.05.2019
Sokkomaistelu: Valkosuklaata, jonka seassa on jotain ruskeaa, olisiko pähkinää. Haukatessa paljastuu, että ehkä se ei olekaan pähkinää vaan pikemminkin jotain karamelliä. Jännä, vähän vaahterasiirappinen maku. Ei liian makeaa, vaikka valkosuklaa usein on. Ei hyvää, mutta ei huonoakaan.

Jarkko 20.04.2019
Valkosuklaa, jossa kenties kuivattua mansikkaa tai vadelmaa ja keksinpalasia. Kyllähän tämä karkkina toimii ihan hyvin, mutta maussa on jokin vivahde, joka saakin minut epäilemään punaista marjaa kirsikaksi. Sokeriahan tässä riittää ja kaakaon mausta ei puhuta teollisen valkosuklaan kohdalla, joten...

Janne J 30.03.2019
Perusmiellyttävän tuoksuinen tummahkoja sattumia sisältävä valkosuklaa. Aika napakkaa rakenteeltaan ja ratisee tyydytystä tuottaen pureskellessa. Ensivaikutelma on positiivinen, mikään ei häiritse, paitsi se, että en keksi että mitä lisuke on. Mantelin tai marsipaanin se tuo kuitenkin mieleen ja onpa mukana pientä popcornimaista paahteisuuttakin. Kokonaisuus on taiten koostettu, sillä sokeri, rasva ja valittu lisuke ovat sopivassa suhteessa toisiinsa ja muodostavat varsin houkuttelevan paketin. Valkosuklaaksi hyvä suoritus. 3,5 pistettä.

Iikka 30.03.2019
Sattumaisen valkosuklaan maku tuo mieleen jäätelön. Sattumat rouskuvat mukavasti. Outoa, valkosuklaata joka ei olekaan ällömakeaa. Kun pääsee yli “syön lämpimää jäätelöä” -tunteesta, tuote maistuu vallan kivalta. Valkosuklaiden aatelia, sanoisinpa jopa.

Hanna P 30.03.2019
Ihania isoja paloja valkosuklaata ruskeilla sattumilla. Hyvin makea on tuoksu. Hauskan rohisevia sattumia. Hieman “särmätön”ja kovin sokerinen maku. Valkosuklaa ja rohisevat suklaat ovat kumminkin mieleeni ja jokin ihme himo tähänkin tulee, joten hellyn arvosanassakin jopa neloseen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani