Laatusuklaa

CARREFOUR Suklaalevyraadissa

Carrefour selection noir pépites saveur poire 64%
Tuotteen Carrefour selection noir pépites saveur poire 64% valmistusmaa on Ranska. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,20 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Carrefour -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Annamari 06.05.2019
Sokkomaistelu: Tummaa suklaata, jossa on marjaisa tuoksu. Suklaan seassa on jotain valkoista ja jotain punertavaa ja raikasta. Kokonaisuus on makea ja raikas. Aluksi maku on parempi kuin lopuksi. Jälkimaussa on muovinen sivumaku, joka tuo mieleen granaattiomenasuklaan. Juuri ja juuri 3 p.

Iikka 30.04.2019
Muikea tuoksu. Maussa on hedelmää, ehkä päärynää. Tämä on makea ja raikas palanen tummahkoa suklaata. Suklaa itse jää vähän päärynäesanssin jalkoihin, eikä missään vaiheessa pääse esille. Ehkä se on hyvä asia, ken tietää. Koostumus on kova, mutta jotenkin jää halpa fiilis. Kuitenkin ihan passeli herkuteltava.

Janne J 18.04.2019
Makean houkutteleva päärynäinen tuoksu. Napakka rakenne, makeassa maussa on päärynää edelleen havaittavissa, tumma suklaa taas jää valitettavasti taustalle. Suutuntumaltaan ruokaisan puoleinen, eli suklaan seassa olevat jutut antavat hampaille on mukavaa vastinetta. Harmitonta ja perusmiellyttävää napostelusuklaata.

Hanna P 18.04.2019
Makean tuoksuista ja rohisevaa tummahkoa suklaata. Makukin on mukavan makea ja hedelmäinen. Vaikka vaaleita sattumia onkin suhteellisen harvassa, niin mukavan täyteläisesti rohisee suussa. Makeus on juuri passeli: Kevyttä hedelmäisyyttä ja kivan kepeää sokerisuutta täydennettynä pienellä mantelin/pähkinän aromilla. Tykkään!

Jarkko 18.04.2019
Banaanin tuoksu houkuttaa nappaamaan parikin palasta omalle lautaselle. Tumman suklaan seassa on rouskuvaa. Kuvittelen maistavani eri vaiheissa ainakin banaanin ja toffeen (banoffee?) ja kenties pähkinänkin. Makeat ja maukkaat täytteet peittävät suklaan maun alleen ja sehän ei ole hyvä asia ollenkaan. Lisukkeista antaisin kyllä hyvät pisteet, mutta missä oli suklaa? Olikin päärynää ja mantelia.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani